ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Το τσούγκρισμα τ’ αυγού»: Η εκδήλωση του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών την Κυριακή 6 Μαΐου στο πάρκο της Μονής Δαφνίου – Με τη φιλική συμμετοχή των Γιάννη – Γιώργου Σκολαρίκη«Το τσούγκρισμα τ’ αυγού»: Η εκδήλωση του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών την Κυριακή 6 Μαΐου στο πάρκο της Μονής Δαφνίου – Με τη φιλική συμμετοχή των Γιάννη – Γιώργου Σκολαρίκη

Το ΔΣ του Συλλόγου των εν Αττική Αργυραδιτών αποφάσισε να οργανώσει την καθιερωμένη ετήσια  εκδήλωση για το «τσούγκρισμα τ΄  αυγού» στο πάρκο της Μονής Δαφνίου (Τέρμα Ιεράς οδού, είσοδς «γιορτή»).
Είναι μια ευκαιρία για όλα τα μέλη και τους φίλους για μια ανοιξιάτικη συνάντηση, όπως έδειξαν και οι εκδηλώσεις των τελευταίων χρόνων με την πολυπληθή παρουσία. Ευκαιρία να σμίξουμε, να κουβεντιάσουμε, να δημιουργήσουμε μια αργυραδίτικη ατμόσφαιρα αναβιώνοντας κατά κάποιο τρόπο έθιμα του χωριού μας, όπως οι λιτανείες τη νια βδομάδα. Ούτως ή άλλως είναι μια σημαντική εκδήλωση που συνδέεται με την παράδοσή μας και δίνει τη δυνατότητα για μια  ανοιξιάτικη συνάντηση των Αργυραδιτών της Αθήνας, όπως αποδεικνύει και η μεγάλη συμμετοχή τους.

Με τη φιλική και τιμητική συμμετοχή των Κερκυραίων καλλιτεχνών Γιάννη - Γιώργου και Ναπολέοντα Σκολαρίκη με σημαντική προσφορά στη διατήρηση και διάδοση της κερκυραϊκής μουσικής.


Ο καφές, τα ποτά, τα αυγά, τα τσουρέκια κ.α. είναι προσφορά του Συλλόγου.

Σας περιμένουμε με τους  φίλους σας από τις 10.30 πμ.
ΦΩΤΟ: Από την περσινή εκδήλωση