ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

AOCTA : Συναντήσεις με Περιφερειάρχη και Διοικητή του ΝοσοκομείουAOCTA : Συναντήσεις με Περιφερειάρχη και Διοικητή του Νοσοκομείου

Η Διοίκηση του AOCTA ενόψει της έναρξης της τουριστικής σεζόν είχε και θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Η πρώτη συνάντηση έγινε με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρο Γαλιατσάτο. Συγκεκριμένα τα μέλη των Τουριστικών Πρακτόρων εξέφρασαν στον Περιφερειάρχη την ανησυχία τους τόσο για την κατάσταση με το κακό οδικό δίκτυο όσο και με το μη κλάδεμα των δέντρων με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περάσουν τα τουριστικά λεωφορεία από αρκετά μέρη. Από πλευράς Περιφερειάρχη υπήρξε η διαβεβαίωση για τις παρεμβάσεις που ήδη έχουν ξεκινήσει.

Στην συνέχεια τα μέλη της Διοίκησης είχαν συνάντηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας αλλά και με το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό με στόχο να ενημερωθούν για τις ελλείψεις αλλά και το κατά πόσο είμαστε έτοιμοι να καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες πλέον την νέα τουριστική σεζόν. Από όλες τις πλευρές τονίστηκε ότι το Νοσοκομείο παρέχει την ασφάλεια για τους πολίτες και τους τουρίστες.

Σημειώνουμε ότι οι επαφές θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες στην Αστυνομία, Λιμεναρχείο, Πυροσβεστική, ΟΛΚΕ, Δήμαρχο Κέρκυρας αλλά και FRAPORT.