ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Δ. Κοιλιάρας στον Παναθηναϊκό – Δώρο του Γ. Καραϊσαρλή!Ο Δ. Κοιλιάρας στον Παναθηναϊκό – Δώρο του Γ. Καραϊσαρλή!

Μόλις τώρα  ολοκληρώθηκε η συμφωνία του Κρόνου με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Δ. Κοιλιάρα! Μια μεταγραφή δώρο του Γ. Καραϊσαρλή που είναι γνωστός για τα παναθηναϊκά του αισθήματα. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τον Παναθηναϊκό που έχει ξεμείνει από παίκτες, ο διοικητικός ηγέτης του Κρόνου με δεδομένο ότι ο Κρόνος έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά το πρωτάθλημα ήθελε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Δ. Κοιλιάρα με τον Κρόνο είχαν γίνει γνωστές σε αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκ που καλοέβλεπαν για τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη τον ικανότατο μεσοεπιθετικό.Είναι χαρακτηριστικό ότι άνθρωπος της πράσινης ΠΑΕ, φιλοξενούμενος του Γ. Καραϊσαρλή  ήταν χθες στο γήπεδο Κοντοκαλίου, όπου η απόδοση του Κρόνου ήταν μέτρια. Ο Γ. ΚραΙσαρλής έχει στενές σχέσεις με τον Παναθηναϊκό και η προσφορά του έγινε αντικείμενο θετικών συζητήσεων. Ο Μ. Ουζουνίδης πιστεύει στον Δ. Κοιλιάρα και ότι μπορεί να βοηθήσει αποφασιστικά τον Παναθηναϊκό στην προσπάθεια για να σώσει τη χρονιά με την έξοδο στην Ευρώπη, αν και σε πρώτη προτεραιότητα βρίσκεται το θέμα της αδειοδότησης και πώς η ομάδα θα αποφύγει τον υποβιβασμό στη Β΄Εθνική!
Το ευτύχημα για τον ίδιο τον παίκτη είναι  ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης καταθέτει αύριο στη Βουλή διάταξη σύμφωνα με την οποία ποδοσφαιριστές  που παίζουν σε ερασιτεχνικές ομάδες και στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί σε ομάδες της Σούπερ Λιγκ έχουν δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να πάρουν μεταγραφή για την ομάδα που επιθυμούν. Αυτό άλλωστε είναι και το κλειδί για τη συμφωνία, αφού ο Παναθηναϊκός αποκτά έναν πολύτιμο παίκτη και χωρίς κόστος!


Είναι γνωστό ότι ο Δ. Κοιλιάρας από το  2002 έως το 20 08 φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη έχοντας στο διάστημα αυτό 94 συμμετοχές και 8γκολ. Από το 2008 μέχρι το 2011 φόρεσε τη φανέλα του ιστορικού Πανιωνίου, αν και την περίοδο 2009 – 10 είχε δοθεί δανεικός στον Εργοτέλη. Τελευταία ομάδα της Σούπερ Λιγκ στην οποία αγωνίστηκε ήταν ο Λεβαδειακός το 2011 – 12 με 25 συμμετοχές.

Βέβαια αν υλοποιηθεί το προτζεκτ Δ. Γιαννακόπουλου που αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δε θα έχει άμεση ανάγκη από ποδοσφαιριστές είναι βέβαιη η επιστροφή Δ. Κοιλιάρα από τη νέα σεζόν στον Κρόνο. Είναι γνωστό ότι μεταξύ του Γ. Καραϊσαρλή και Δ. Κοιλιάρα υπάρχει εξαιρετική σχέση με τον Γ. Καραϊσαρλή να θεωρεί βασικό πυλώνα του Κρόνου τον Δ. Κοιλιάρα για την επόμενη σεζόν στη Γ΄ Εθνική.
Ευτυχώς για τον Κρόνο θέμα μεταγραφής του Γ. Καραϊσαρλή δεν τίθεται παρά τις πάμπολλες προτάσεις και προσκλήσεις από ΠΑΕ, ακόμα και των Αθηνών. Η αγάπη τον κρατάει … δεμένο για πολλά χρόνια στον Κρόνο για τον φτάσει τόσο ψηλά που δεν τον έχουν φανταστεί ούτε οι πιο φανατικό  οπαδοί του!