ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τρία παιδιά τραυματίστηκαν από πτώση κολώνας φωτισμού στις Μπενίτσες!Τρία παιδιά τραυματίστηκαν από πτώση κολώνας φωτισμού στις Μπενίτσες!

Τυχερά μέσα στην ατυχία τους ήταν τρία παιδιά στις Μπενίτσες και δεν τραυματίστηκαν σοβαρά από την εγκληματική αδιαφορία των ανευθυνοϋπεύθυνων. Το μεσημέρι της Τετάρτης 11/4  έπαιζαν στο πάρκο των Μπενιτσών, στο κέντρο του χωριού κοντά στην πλατεία.

Σύμφωνα με τον πολιτιστικό σύλλογο που εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση  - καταγγελία. Η κολώνα έπεσε και τραυμάτισε τα παιδιά. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου τα 2 παιδιά υπέστησαν εκδορές, ενώ το 3ο παιδί υπέστη σοβαρή κάκωση στο γόνατο.
Το Δ.Σ του συλλόγου θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.


Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπενιτών στο facebook

«Σήμερα το μεσημέρι 3 παιδάκια έπαιζαν γύρω από την συγκεκριμένη κολώνα, με αποτέλεσμα να πέσει τραυματίζοντας τα παιδιά. Τα 2 παιδιά υπέστησαν απλές εκδορές ενώ το 3ο παιδί υπέστη σοβαρή κάκωση στο γόνατο. Κι αυτά συμβαίνουν γιατί τα πάντα υπολειτουργούν και η ευθύνη όλη έχει πέσει σε ένα τοπικό συμβούλιο και σε έναν πολιτιστικό σύλλογο. Πλέον υποκαθιστούμε τους πάντες κι έτσι ομόφωνα αποφασίσαμε σαν ΔΣ να κινηθούμε νομικά κατα παντός υπευθύνου. Πολεμάμε με τα όπλα που έχουμε, αλλά αυτό δεν αρκεί».

Φωτογραφίες: Πολιτιστικός  Σύλλογος  Μπενιτσών.