ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Κέρκυρας: «Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας».


Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Κέρκυρας: «Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας».

Με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη μελών της Ένωσης Ξενοδόχων στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας η Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση:

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Παν. Κανελλόπουλος, υποδεχόμενος τον αμερικανό στρατηγό Τζέιμς Βαν Φλιτ το ‘45, προκειμένου να αναλάβει την αρχηγία του Ελληνικού Στρατού στον πόλεμο κατά των «αναρχοκομουνιστών», του είπε, παρουσιάζοντας το στρατιωτικό άγημα: «Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας» και στη συνέχεια αποκάλεσε το κολαστήριο της Μακρονήσου «Νέο Παρθενώνα». 

Και εκείνος αφού ξεναγήθηκε στο.. Νοσοκομείο, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι δεν πρέπει να γίνονται δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης για ελλείψεις ή κακοδιοίκηση, γιατί υπάρχει κίνδυνος να δυσφημιστεί η τουριστική εικόνα, αλλά και η οικονομία του τόπου μας.

Κούνησαν απειλητικά το δάχτυλό τους στην Κερκυραϊκή κοινωνία. Μη μιλάτε! Είναι ευκαιρία να κονομήσουμε περισσότερα. Με αυτούς τους γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζόμενους. Ξεζουμίστε τους για το.. καλό μας!

Κάνουμε πρόταση στην ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και ζητάμε απάντηση:

Εφόσον θα φέρετε περισσότερο κόσμο, γιατί δεν διαθέτετε από τα υπερκέρδη σας κάνα δύο εκατομμύρια να εξοπλίσετε το Νοσοκομείο μας; Επένδυση στους δικούς σας πελάτες θα κάνετε.

Αν δεν γνωρίζετε, ελάτε να σας πούμε εμείς τι χρειαζόμαστε. Μη ρωτάτε Κανελλόπουλους. Αυτοί, για «Νέο Παρθενώνα» θα σας πούνε.

Να σας ρωτήσουμε και μεις από την πλευρά μας κάτι: Εκεί στη Δασιά χτίζεται μια παραγκούπολη. Τα δύο ξενοδοχεία έγιναν εκατόν δύο χτίσματα, αφού ξυρίστηκαν όλα τα δένδρα.

Εμείς δεν ξέρουμε. Απλά μας κάνει εντύπωση και ρωτάμε εσάς και την πολεοδομία: είναι όλα νόμιμα; Ή με το τυρί στη φάκα, «θα δουλέψει κόσμος» πιάνετε παχουλά ποντίκια;

Μη κουνάτε λοιπόν σε μας το δάχτυλο!

Μη κουνάτε το δάχτυλο στην κοινωνία!»