ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ήττα της Αναγέννησης Περιβολίου από τον δυνατό Οδυσσέα Αυλιωτών

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ


Ήττα της Αναγέννησης Περιβολίου από τον δυνατό Οδυσσέα Αυλιωτών

Φινάλε στους εντός έδρας αγώνες για την Αναγέννηση με ήττα από τον δυνατό Οδυσσέα Αυλιωτών. Μια ήττα που δεν κοστίζει, αφού οι Περιβολιάτες άνετα εξασφάλισαν την παραμονή στην Α1 με καλή πορεία.

Στο γήπεδο του Περιβολίου, σήμερα, Σάββατο 21/4 έγινε ένα καλό ματς με τρία γκολ, τρεις αποβολές και πολλές φάσεις. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον συνήθη … ύποπτο, τον κανονιέρη τους Ι. Μίτσουλη στο 27΄, αλλά αμέσως μετά στο 28΄ο Φλο για τους φιλοξενούμενους διαμόρφωσε το 1 – 1 που ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου. Ο Αρμένης για τον Οδυσσέα είχε μια καλή ευκαιρία, αλλά και οι γηπεδούχοι είχαν φάσεις.

Οι παίκτες του Γ. Γκαμπέτα στο Β΄ ημίχρονο βελτιώθηκαν και ήταν ακόμα πιο πιεστικοί. Στο 65΄ο Αρμένης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2. Ευκαιρίες είχε ο Οδυσσέας με τους Αρμένη, Ρίκο, Ρομαντζά. Από τη φιλότιμη και αξιόμαχη Αναγέννηση χάθηκαν ευκαιρίες με Ι. Μίστουλη, Γ. και Θ. Μίαρη.

Με απευθείας κόκκινη στο 80΄ο Γ. Μίαρης ( Καρσελά) πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Με 10 και οι φιλοξενούμενοι ταυτόχρονα λόγω αποβολής του Μαρκεζίνη και με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για τη συγκεκριμένη απόφαση. Στο 90΄με δεύτερη κίτρινη αποβλήθηκε ο Στ. Μίαρης.

Διαιτησία: Γιούργας, Σταμάτης, Κυπριώτης

Οι συνθέσεις


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ: (Μ. Κουλούρης) Νάος, Α. Βάσσιος, Γαστεράτος, Βάρθης, Γ. Μίαρης, Σουλάνης, Ασπιώτης, Στ. Μίαρης, Μίτσουλης, Θ. Μίαρης. Έπαιξαν και οι: Κ. Βάσσιος, Γ. Μίαρης (Καρσελά), Κ. Μίαρης.ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ: (Γ. Γκαμπέτας) Θ. Μουζακίτης, Αρμένης, Ρομαντζάς, Πατέλης, Γιόκας, Μαρκεζίνης, Ζώντος, Παρασκευούδης, Φλαμούρ, Φλο, Κ. Ρίκος. Έπαιξαν και οι: Δ. Ρίκος, Λούβρος.