ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δημοπρασία για Νήσο (Ίσσο) – Τάγιο – Μπαταριά Κασσιώπης!
Δημοπρασία για Νήσο (Ίσσο) – Τάγιο – Μπαταριά Κασσιώπης!

Ξεκίνησε πανελλαδικά το πρόγραμμα των ηλεκτρονικών δημοπρασιών Παραχώρησης Απλής Χρήσης Αιγιαλού και Παραλίας από το Υπουργείο Οικονομικών, ενώ στην Κέρκυρα τέσσερις δημοπρασίες θα γίνουν την επόμενη Δευτέρα.

Τάγιο, Ίσσος, Μπαταριά

Η Προϊσταμένη της Κτηματικής Υπηρεσίας Ν. Κέρκυρας εξέδωσε διακήρυξη για τις 23 Απριλίου (ημέρα Δευτέρα) στις 10:00 για τη διεξαγωγή δημόσιου πλειοδοτικού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και κοινόχρηστης παραλίας, σε θέσεις της Π.Ε. Κέρκυρας.
Στη δημοπρασία της επόμενης εβδομάδας περιλαμβάνονται τέσσερις θέσεις σε παραλίες, δύο για καντίνες και δύο για ξαπλώστρες.

Συγκεκριμένα συμπεριλαμβάνονται:
-Η καντίνα στον Ίσσο, εμβαδού 15 τμ. με διάρκεια παραχώρησης δύο χρόνια για 40.000 ευρώ το χρόνο, ως τιμή εκκίνησης.
-Η καντίνα στο Τάγιο της Λιμνοθάλασσας Κορισσίων, εμβαδού 15 τμ. με τιμή εκκίνησης 15.000 ευρώ το χρόνο για δύο χρόνια (30 χιλ. ευρώ)
-Ομπρέλες και ξαπλώστρες στη θέση Μπαταριά στην Κασσιώπη, για δύο χρόνια με τιμή εκκίνησης 9.821 ευρώ ανά έτος. Ο χώρος κάλυψης θα είναι 494 τ.μ. και η τιμή εκκίνησης αφορά ανά τμ. τα 20 ευρώ.
-Ομπρέλες και ξαπλώστρες στον Ίσσο, σε εμβαδό 488 τμ. με τιμή εκκίνησης 12 ευρώ ανά τμ. ή, 5.928 ευρώ ανά έτος για δύο χρόνια.


1 σχόλιο: Leave Your Comments

  1. Πριν από μερικές ώρες ,έμαθα ότι η πρόσβαση προς τον Ίσσο,δεν χωράει να περάσουν ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή.Είναι αλήθεια; Αν ισχύει,και έχει καταπατηθεί ο δρόμος,τι κάνουν οι φορείς;Όσον αφορά περί δημοπρασιών ο λόγος,νομίζω ότι αν πρέπει να αξιοποιηθεί , τότε ας γίνει με οικολογική συνείδηση,σεβασμό στο περιβάλλον και με πλήρη συνεννόηση με την τοπική κοινωνία,ούτως ώστε τα οφέλη να μείνουν στον τόπο μας.Δεν μιλώ μόνο για τουριστική αξιοποίηση,αλλά για άλλες ίσως μορφές αξιοποίησης όπως περιπατητικός προορισμός με ανάλογη υποδομή,για μέγιστη ανάδειξη αυτού του φυσικού κάλλους της περιοχής.Αυτό θα έδινε ένα επιπλέον κίνητρο για περαιτέρω ποιοτική τουριστική αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή