ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Τα έχουν με την διαιτησία και πάλι στην Κέρκυρα


Τα έχουν με την διαιτησία και πάλι στην Κέρκυρα
Νέα παράπονα από την διαιτησία έχουν στην Κέρκυρα, με τους «Φαίακες» να θεωρούν πως στο παιχνίδι με την Λαμία έχουν αδικηθεί...

Σε πολύ δύσκολη θέση συνεχίζει να βρίσκεται η Κέρκυρα, που τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Οι «Φαίακες», κόντρα στην Λαμία δεν μπόρεσαν να πάρουν ένα σημαντικό τρίποντο για την συνέχεια και θεωρούν πως σε αυτό τον δικό του ρόλο έπαιξε και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τάσος Σιδηρόπουλος.

Οι άνθρωποι της ομάδας, τονίζουν πως δεν έχει δοθεί πεντακάθαρη δεύτερη κίτρινη στον Ασίγκμπα για ένα μαρκάρισμα στον Επστάιν στο τέλος του πρώτου μέρους. Θεωρούν πως η απόφαση του Σιδηρόπουλου να μην αποβάλει τον ποδοσφαιριστή της Λαμίας ήταν λανθασμένη και πως εν τέλει επηρέασε το αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα της Λαμίας θα έπαιζε για παραπάνω από ένα ημίχρονο με 10 ποδοσφαιριστές.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι «Φαίακες» έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία τις τελευταίες αγωνιστικές. Συγκεκριμένα, θεωρούν πως στα παιχνίδια με Παναιτωλικό, ΑΕΛ και τώρα με την Λαμία έχουν αδικηθεί και ελπίζουν στις τελευταίες τέσσερις κρίσιμες αγωνιστικές να μην υπάρξουν νέα τέτοια κρούσματα για την ομάδα τους.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr