ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γ. Σφακιανάκης: Πετύχαμε τον στόχο μας κάτω από δύσκολες συνθήκες - Ευχαριστίες & ευχές


Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ΑΕ Λευκίμμης αναφέρθηκε στην επιτυχημένη φετινή πορεία της ομάδας που πέτυχε τον στόχο της σωτηρίας παρόλο που οι μισές περίπου ομάδες υποβιβάστηκαν στη Γ΄Εθνική. Ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στην επίτευξη των στόχων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

«Ολοκληρώθηκε το πιο δύσκολο πρωτάθλημα στην ιστορία της Γ' εθνικής, αφού, έπεφταν στα τοπικά οι μισές ομάδες, περίπου, κάθε ομίλου. Η ομάδα μου, αν και νεοφώτιστη, καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς δεν κινδύνευσε ποτέ. Πάντοτε ήμασταν στις πρώτες θέσεις και παρά τις άτυχες στιγμές που είχαμε (τέσσερις παίκτες μπήκαν χειρουργείο, λόγω τραυματισμών) αλλά και κάποιες κακές διαιτησίες, σε κρίσιμα σημεία της περιόδου, όταν πλησιάζαμε την κορυφή του ομίλου, εντέλει, μπορέσαμε να τερματίσουμε 14 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού (41 βαθμοί, 12 νίκες, 5 ισοπαλίες, 7 ήττες).
Εκτός αυτού, στο δεύτερο γύρο, πήραν χρόνο συμμετοχής πολλά νεαρά παιδιά (Λεπενιώτης, Τρεπεκλής, Βλάχος κ.α) και μάλιστα έδειξαν ότι το μέλλον στην ομάδα της Λευκίμμης, τους ανήκει.

Ο βασικός μας ΣΤΟΧΟΣ επιτεύχθηκε με απόλυτη επιτυχία και -θεωρώ- πως έχουν μπει οι βάσεις για ακόμη καλύτερη πορεία την επόμενη σεζόν. Από τη μεριά μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, παρά τις... «φιλότιμες» προσπάθειες κάποιων ανθρώπων να χαλάσουν τις πολύ καλές σχέσεις που έχουμε δημιουργήσει στους 27 μήνες που βρίσκομαι στην ομάδα.


Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, που κάτω από αντίξοες συνθήκες (γηπεδικό) δούλεψαν σκληρά για οκτώ μήνες καθημερινά, με πολύ όρεξη και πειθαρχία. Μα πάνω απ' όλα, θέλω να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου. Τον Φίλιππο Τάντη και τον Δημήτρη Αυγερινό για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Τέλος, εύχομαι λόγω των ημερών, το Φως της Ανάστασης να φωτίζει τις ζωές όλων και να χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή.»