ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Γκολ ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στη Λευκίμμη! - φωτο

Όλοι οι συντελεστές στο ... κάδρο! Από τον Ατρόμητο Μελικίων και τους Βετεράνους της Λευκίμμης μέχρι τις μαζορέτες του ΧΟ Περιβολίου

Γκολ ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στη Λευκίμμη! - φωτό


Γκολ ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στη Λευκίμμη με την εξαιρετική πρωτοβουλία διοργάνωσης στη Λευκίμμη  του 6ου φιλανθρωπικού αγώνα  ποδοσφαίρου για την συλλογή  τροφίμων και την ενίσχυση συντοπιτών και συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη!

Την Τρίτη του Πάσχα (10/4) πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Λευκίμμης ο καθιερωμένος εδώ και έξι χρόνια ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στον Ατρόμητο Μελικίων και την ομάδα των βετεράνων ποδοσφαιριστών Λευκίμμης.


Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η ανάδειξη της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης, αφού συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και άλλα βασικά αγαθά  (αλεύρι, χαρτικά, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα, ζάχαρη, καφές, χαρτί, δημητριακά, χυμοί, βρεφικά κ.ά.) για την ενίσχυση συντοπιτών και συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.
Η εκδήλωση περιείχε και χορευτικό πρόγραμμα, που παρουσίασαν οι μαζορέτες του Χορευτικού Ομίλου Περιβολίου.


Για την ιστορία ο αγώνας έληξε 2-1 υπέρ του Ατρομήτου, με δύο τέρματα του Βερονίκη (το ένα με πέναλτι). Για τους βετεράνους της Λευκίμμης το τέρμα πέτυχε ο Β. Μακαντάνης.


Για ένα ακόμα ΠΑΣΧΑ τα παιδιά του "ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΜΕΛΙΚΙΩΝ" και ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥΣ έδειξαν ότι μπορούν να οργανώνουν με επιτυχία εκδηλώσεις για φιλανθρωπικό σκοπό.


ΦΩΤΟ από σελίδα φίλου στο FACEBOOK