ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μόνο με ποδοσφαιρική υπέρβαση σώζεται η Κέρκυρα!


Μόνο με ποδοσφαιρική υπέρβαση σώζεται η Κέρκυρα!

Σε πάρα πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται η ομάδα της Κέρκυρας, που πλέον φαίνεται να αναζητά μια πραγματική υπέρβαση για να παραμείνει στην κατηγορία.

Στην χειρότερη θέση που θα μπορούσε να βρεθεί, βρίσκεται πλέον η Κέρκυρα μετά το διπλό του Απόλλωνα στα Γιάννενα. Οι «Φαίακες», έχουν να ανέβουν ένα πραγματικό... βουνό με την διαφορά πλέον από την σωτηρία να βρίσκεται στους 4 βαθμούς.


Στο νησί γνωρίζουν πως βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο και πως τα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Σε μια γενικά... περίεργη χρονιά στην Κέρκυρα, που τίποτα δεν πήγε καλά πλέον τις τελευταίες αγωνιστικές αναζητείται μια πραγματική ποδοσφαιρική υπέρβαση για να μείνει η ομάδα του Ιονίου στη Σούπερ Λιγκ.

Οι «Φαίακες», ναι μεν με τον Ματζουράκη στον πάγκο έχουν παρουσιάσει βελτίωση, ωστόσο τα αποτελέσματα που ήθελαν δεν ήρθαν στον βαθμό που έπρεπε και τώρα χρειάζεται να πετύχουν μεγάλες νίκες για να παραμείνουν στην κατηγορία. Το πρόγραμμα είναι πολύ δύσκολο στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια...

Συγκεκριμένα, η Κέρκυρα, έρχεται στον Πειραιά για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, φιλοξενεί τον Αστέρα (στο ίσως πιο βατό της παιχνίδι) και την (ίσως πρωταθλήτρια τότε) ΑΕΚ στο νησί και κλείνει με τον ίσως αδιάφορο Ατρόμητο στο Περιστέρι. Γίνεται πολύ εύκολα αντιληπτό πως η Κέρκυρα, μπορεί να μείνει και με τους 21 βαθμούς που έχει αυτή τη στιγμή κάτι που φυσικά θα την στείλει αυτόματα στη Football League...

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr