ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η ΔΕΥΑΚ φροντίζει για τις πασχαλινές διακοπές … νερού στις ΑργυράδεςΗ ΔΕΥΑΚ φροντίζει για τις πασχαλινές διακοπές … νερού στις Αργυράδες

Μέρες γιορτής και η ΔΕΥΑΚ …φροντίζει για τις πασχαλινές διακοπές … νερού. Την Κυριακή του Πάσχα και τη Νια Δευτέρα πολύωρες και απροειδοποίητες διακοπές νερού. Το πασχαλιάτικο … δώρο της ΔΕΥΑΚ προς τους μόνιμους κάτοικους και τους επισκέπτες έκανε τη ζωή τους δύσκολη και θυμήθηκαν μέρες καλοκαιριού.

Πολλοί ήταν αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν και εξέφρασαν τα παράπονά τους με πολλούς τρόπoυς και μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Χαρακτηριστική είναι η παρακάτω ανάρτηση αναγνώστριας στο FACEBOOK τη μέρα του Πάσχα:

"Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Μέρα που είναι σήμερα, ποιος ο λόγος που γι ακόμα μια φορά στο χωριό δεν υπάρχει νερό; απλά απαράδεκτοι όλοι οι φορείς που εμπλέκονται σ' αυτό..."

Βέβαια η ΔΕΥΑΚ θα ζητήσει από τους καταναλωτές να πληρώσουν κανονικά και πανάκριβα τον λογαριασμό νερού και ας φροντίζει να τους ταλαιπωρεί, αντί να τους εξυπηρετεί!

Το πρόβλημα της ύδρευσης είναι από τα σοβαρότερα που απασχολούν τη Νότια Κέρκυρα, αλλά δε φαίνεται ο Δήμος και η ΔΕΥΑΚ να έχουν κάνει κάποιους σχεδιασμούς για να λυθεί το πρόβλημα.