ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ο Δήμος κοροϊδεύει! – Σε ποιο γήπεδο Αργυράδων αναφέρεται;

Ο Χώρος κάτω από την Αγία Τριάδα που είχε διαμορφωθεί για γήπεδο Αργυράδων μετά την κατάργηση του παλιού γηπέδου


Ο Δήμος κοροϊδεύει! – Σε ποιο γήπεδο Αργυράδων αναφέρεται;

Ωραίοι οι δημοτικοί μας άρχοντες! Άριστοι στην εξαπάτηση του λαού. Χαρακτηριστική η πρόσφατη ανακοίνωση που αναφέρεται στην «τοποθέτηση χλοοτάπητα για την αναβάθμιση του Γηπέδου Αργυράδων ΔΕ Κορισσίων» Διαβάζει κανείς την ανακοίνωση και έχει την εντύπωση ότι οι Αργυράδες έχουν γήπεδο και αναβαθμίζεται!

 Είναι, όμως αλήθεια;
Η αλήθεια είναι ότι από τη δεκαετία του 1970 το γήπεδο Αργυράδων ήταν ένα από τα μόλις τέσσερα – πέντε κατάλληλα γήπεδα σε όλο το νησί.  Το 2003, όμως, η τότε δημοτική αρχή ισχυριζόταν την αναγκαιότητα κατάργησης του γηπέδου για να κατασκευαστεί το Δημοτικό Σχολείο, λες και δεν υπήρχαν τόσοι χώροι, και υποσχόταν «λαγούς με πετραχήλια»: από κατασκευή Τεχνικού Λυκείου μέχρι κλειστό γυμναστήριο! Έτσι το γήπεδο Αργυράδων καταργήθηκε!
Ανεκπλήρωτες έμειναν και οι υποσχέσεις της πολιτείας για κατασκευή αθλητικού κέντρου στις Αργυράδες. Το 2007 ο τότε Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού Γ. Ορφανός υποσχέθηκε «συνθετικό χλοοτάπητα» στο γήπεδο Αργυράδων που δεν υπήρχε, αφού δεν είχαν ξεκινήσει οι βασικές εργασίες για να καθαριστεί και να ισοπεδωθεί η συγκεκριμένη έκταση.

Στασιμότητα όσον αφορά την κατασκευή του γηπέδου για μια πενταετία, λόγω της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής, των βουλευτών του νησιού και της πολιτείας. Ωστόσο, από το 2012 και μετά το ενδιαφέρον τοπικών φορέων και κατοίκων θα φέρει κάποια αποτελέσματα. Το γήπεδο καθαρίζεται και ισοπεδώνεται, γίνεται έρανος για να μαζευτούν χρήματα. Αλλά  οι εκπρόσωποι, έρημοι και απρόσωποι, «περί άλλων τυρβάζουν», ενώ οι Βουλευτές μας ασχολούνται με τη … «σωτηρία της πατρίδος».
Από τότε κανένα ενδιαφέρον – καμιά συζήτηση από Δήμο, Περιφέρεια, Κυβέρνηση, Βουλευτές.

Τι λέει σήμερα ο Δήμος ο Δήμος Κέρκυρας

Η ανακοίνωση του Δήμου
Υπογράφτηκε η σύμβαση του έργου “ Προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα για την αναβάθμιση του Γηπέδου Αργυράδων Δ.Ε Κορισσίων, από τον Δήμαρχο και τον ανάδοχο εργολάβο Μοσχοβίτη Παναγιώτη, Μηχανικό Δομικών Έργων Ε.Δ.Ε
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 26.700 ευρώ και η διάρκεια του έργου σε 3 μήνες από σήμερα.
Όλοι, ακόμα και τα Μέσα που ανέφεραν την παραπάνω είδηση νομίζουν ότι υλοποιείται το πάγιο αίτημα των Αργυρα΄δων για γήπεδο, αλλά ...

... Αναφέρεται στο 5χ5!

Ο Δήμος Κέρκυρας αναφέρεται στο «γεφύρι της Άρτας», στο γήπεδο 5χ5 των Αργυράδων που έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί από το 2015! Το 5Χ5 είναι το σύγχρονο … γεφύρι της Άρτας που δείχνει πόσο υποτιμούν και κοροϊδεύουν τον λαό των Αργυράδων οι προηγούμενοι και οι σημερινοί τοπικοί άρχοντες. Εξαγγέλθηκε η κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στη θέση του παλιού γηπέδου πριν από τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 με την υπόσχεση  ότι θα ήταν έτοιμο τον Απρίλιο του 2015!
Αιδώς  Αργείοι!

Ανάγκη για σύγχρονο αθλητικό Κέντρο

Όμως οι Αργυράδες και ο Κρόνος που όλα δείχνουν ότι θα πετύχει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική έχουν ανάγκη από ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο για να καλύπτει τις ανάγκες για άθληση της νεολαίας της ευρύτερης περιοχής.