ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Έχει ξεφύγει» ο Δήμαρχος και αναφέρεται σε …UFO!¨"Έχει ξεφύγει" ο Δήμαρχος και αναφέρεται σε  UFO!

Θέλοντας να επιβάλει τη λειτουργία του ΧΥΤΑ Λευκίμμης ο Δήμαρχος Κ. Νικολούζος ειρωνεύεται τους Λευκιμμιώτες και αναφέρεται σε UFO διαμορφώνοντας κλίμα αυταρχισμού και αστυνομοκρατίας με αφορμή την τάφρο που σκάφτηκε στον ΧΥΤΑ Λευκίμμης αναφερόμενος ευθέως στη «συνδρομή της αστυνομίας». Τα σχέδια του σκοντάφτουν στη σθεναρή αντίσταση των Λευκιμμιωτών και των κατοίκων της Νότιας Κέρκυρας.

Χαρακτηριστικό το παρακάτω ρεπορτάζ της ert.gr

« Κέρκυρα: Οξύτατες δηλώσεις δημάρχου για την τάφρο στη Λευκίμμη
  
Την Μ. Παρασκευή κατέθεσε ο Δήμος τη μήνυση κατά παντός υπευθύνου για την τάφρο που έσκαψαν άγνωστοι στο δρόμου που οδηγεί στο ΧΥΤΑ Λευκίμμης. Η πρόθεση του Δήμου, σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου στην ΕΡΤ Κέρκυρας, είναι να προχωρήσει σε εργολαβία συνολικά για την αποκατάσταση του δρόμου, πράγμα που αποτελεί προαπαιτούμενο για την αδειοδότηση του ΧΥΤΑ Λευκίμμης. Επίσης σύμφωνα με το Δήμαρχο, η ΔΕΗ είναι έτοιμη να συνεχίσει τις εργασίες για την ηλεκτροδότηση του ΧΥΤΑ αλλά έχει ήδη ζητήσει την συνδρομή της αστυνομίας για την εξασφάλιση της διατήρησης των εγκαταστάσεων τις οποίες άγνωστοι είχαν καταστρέψει την προηγούμενη φορά. Οξύτατη ήταν η απάντηση του Δημάρχου Κώστα Νικολούζου στις δηλώσεις των Λευκιμιωτών ότι πρόκειται για προβοκάτσια. Η απάντηση του ήταν χαρακτηριστική: «Τότε πιθανόν να προσγειώθηκε κάποιο UFO στην περιοχή, η οποία εξάλλου είναι μια πόρτα του σύμπαντος, οι οποίοι αποφάσισαν να σκάψουν εκεί για κάποιο λόγο που θα το δούμε στο μέλλον».


Διαβάζοντας το παραπάνω ρεπορτάζ αναρωτιέται κανείς αν τα UFO ενέπνευσαν τον κ. Δήμαρχο για τις προεκλογικές δεσμεύσεις για μη λειτουργία του ΧΥΤΑ Λευκίμμης και για την ανυπαρξία σχεδιασμού για το πρόβλημα των σκουπιδιών. Πώς μπορεί χωρίς αποδείξεις να στιγματίζει τον λαό της Λευκίμμης;