ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Το πρωτοπριλιάτικο ψέμα του www.argyrades.gr και οι αλήθειες για Δ. Κοιλιάρα, Γ. Καραϊσαρλή και ΠαναθηναϊκόΤο πρωτοπριλιάτικο ψέμα του www.argyrades.gr και οι αλήθειες για Δ. Κοιλιάρα, Γ. Καραϊσαρλή και Παναθηναϊκό

Πάταγο έκανε το πρωταπριλιάτικο ψέμα του www.argyrades.gr για τη μεταγραφή του Δ. Κοιλιάρα στον Παναθηναϊκό ως δώρο του Γ. Καραϊσαρλή. Εντυπωσιακή η επισκεψιμότητα, αφού σε διάστημα λίγων ωρών ανέβηκε στα πιο δημοφιλή της εβδομάδας. Πάρα πολλοί φίλοι τηλεφώνησαν για να μάθουν … λεπτομέρειες, ενώ … φωτιά πήραν και τα τηλέφωνα των Γ. Καραϊσαρλή, Δ. Κοιλιά και των οικείων τους.

Πάρα πολλοί πίστεψαν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και δικαιολογημένα, αφού περιείχε πολλές αλήθειες που αφορούσαν την ποδοσφαιρική αξία και ιστορία του Δ. Κοιλιάρα, αλλά και τις σχέσεις του Γ. Καραϊσαρλή με τον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι αποτελεί έναν παράγοντα που ξεπερνά τα όρια της Κέρκυρας με καλό όνομα και σε πολλές ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ.
Κάποιοι φίλοι το κατάλαβαν και μας «πρόδωσαν» μέσω FACEBOOK, αλλιώς ακόμα θα μας έπαιρναν τηλέφωνο από όλη τη Ελλάδα.


Ορισμένοι φίλοι Παναθηναϊκοί διαμαρτυρήθηκαν ότι υποτιμούμε με αυτό το «δημοσίευμα» την ομάδα τους. Η αλήθεια είναι ότι το www.argyrades.gr δεν υποτιμά καμιά, απολύτως, ομάδας από τη μεγαλύτερη μέχρι την τελευταία κατηγορία. Σέβεται την Ιστορία, μικρή ή μεγάλη, κάθε ομάδας. Πολύ περισσότερο που πέρα από ποδοσφαιρικούς φανατισμούς, ο Παναθηναϊκός έχει χαρίσει μεγάλες διακρίσεις - και τη μεγαλύτερη- στο ελληνικό ποδόσφαιρο παγκοσμίως.

Ας καταλάβουμε ότι το έθιμο της Πρωταπριλιάς έχει την αξία του.
Σας ευχαριστούμε πολύ και του χρόνου!