ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δυνατό σοκ στην Κέρκυρα: Συνελήφθη ζευγάρι σε ερωτικό τρίο με 13χρονο αγόριΔυνατό σοκ στην Κέρκυρα: Συνελήφθη ζευγάρι σε ερωτικό τρίο με 13χρονο αγόρι

Δυνατό σοκ για την κοινωνία της Κέρκυρας, αλλά και γενικότερα με το ζευγάρι που συνελήφθη για πρόταση ερωτικής συνεύρεσης με 13χρονο αγόρι.
Το παιδί ενημέρωσε τη μητέρα του και εκείνη την αστυνομία - Το ζευγάρι, ένας 45χρονος και μια 40χρονη, συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα για αποπλάνηση ανηλίκου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του corfutvnews.gr

Το ζευγάρι των Κερκυραίων ηλικίας 45 και 40 ετών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ έκανε πρόταση σε έναν 13χρονο αγόρι για να συνευρεθούν ερωτικά. Την πρώτη φορά που ο 13χρονος δέχθηκε την πρόταση, αρνήθηκε και το μετέφερε στην μητέρα του.

Το ζευγάρι δεν πτοήθηκε από την άρνηση του 13χρονου και μετά από λίγο χρονικό διάστημα έκανε και δεύτερη πρόταση, όπου ο 13χρονος δέχθηκε, ενώ η μητέρα του ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι των Κερκυραίων να συνουσιάζεται με τον 13χρονο.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες για την αποπλάνηση ανηλίκου.

ΠΗΓΗ: corfutvnews.gr