ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Μισοτελειωμένο παραδίδεται τις επόμενες μέρες το … γιοφύρι της Άρτας, το γήπεδο 5Χ5 των Αργυράδων!Μισοτελειωμένο παραδίδεται τις επόμενες μέρες το … γιοφύρι της Άρτας, το γήπεδο 5Χ5 των Αργυράδων!

Αυτές τις ημέρες βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για την τοποθέτηση χλοοτάπητα του γήπεδου 5Χ5 και όχι «του Γηπέδου Αργυράδων», όπως ψευδέστατα έγραφε η τελευταία ανακοίνωση του Δήμου. Γιατί το γήπεδο Αργυράδων τον κατήργησαν ετσιθελικά οι τοπικοί μας άρχοντες από το 2003!

Εν πάσει περιπτώσει είναι καλό για τα παιδιά των Αργυράδων και της ευρύτερης περιοχής να τελειώσει ένα έργο, το 5χ5, που ξεκίνησε το 2004 και θα παραδοθεί μισοτελειωμένο τις επόμενες μέρες.

Μισοτελειωμένο γιατί μέχρι τις επόμενες μέρες (Τρίτη – Τετάρτη) θα παραδοθεί μόνο με τον χλοοτάπητα. Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 26.700 ευρώ αποκλειστικά και μόνο για τον χλοοτάπητα. Ούτε τέρματα θα υπάρχουν, ούτε περίφραξη. Έτσι όσοι ενδιαφέρονται για το έργο είναι υποχρεωμένοι να βγουν στη γύρα για ζητιανιά. 

Πρώτα από όλα για κάποιο έκτακτο κονδύλι 2 – 3 χιλιάδων ευρώ για να αγοραστούν τα τέρματα και ύστερα στη ζητιανιά για την περίφραξη. Για αποδυτήρια ούτε λόγος! Αυτά είναι μεγάλη πολυτέλεια. Ακόμα και οι κολώνες φωτισμού εκτός προϋπολογισμού. Από τον κόπο και με την εθελοντική προσπάθεια των λίγων ανθρώπων που ενδιαφέρονται για αυτόν τον τόπο τοποθετήθηκαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια συνολικά για τις προσπάθειές τους.

Γιατί η δημοτική αρχή - και η προηγούμενη και η σημερινή - θα έπρεπε να ντρέπονται! Το γήπεδο 5χ5 των Αργυράδων εξαγγέλθηκε το 2014 από την προηγούμενη δημοτική αρχή Τρεπεκλή και έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί από το 2015! Φτάσαμε στο 2018 και θα παραδοθεί μισοτελειωμένο! Και μιλάμε για ένα γήπεδο 5Χ5 που διαθέτουν δεκάδες χωριά στην Ελλάδα, εδώ και χρόνια, ακόμα και με μονοψήφιο αριθμό κατοίκων!

Ανάγκη για σύγχρονο αθλητικό Κέντρο
Όμως οι Αργυράδες έχουν ανάγκη από ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο για να καλύπτει τις ανάγκες για άθληση και ψυχαγωγία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής και ιδιαίτερα των νέων. Ακόμα σημαντικός λόγος είναι που ο ιστορικός Κρόνος με την άνοδό του στη Γ΄ Εθνική έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ άλλοτε το δικό του σπίτι!