ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Το 8ο Ελληνοβουλγαρικό Ράλλυ κλασικών αυτοκινήτων στην Κέρκυρα 25-28 Μαΐου

Αποτέλεσμα εικόνας για Κέρκυρα: Ράλι κλασσικού αυτοκινήτου
Το 8ο Ελληνοβουλγαρικό Ράλλυ κλασικών αυτοκινήτων στην Κέρκυρα 25-28 Μαΐου


Στην Κέρκυρα, η Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου Μακεδονίας, διοργανώνει το 8ο Ελληνοβουλγαρικό Ράλλυ κλασικών αυτοκινήτων το τετραήμερο 25-28 Μαΐου. Αξιοσημείωτο γεγονός η συμμετοχή 15 Κερκυραίων.


Στα πλαίσια του 8ου Ελληνοβουλγαρικού Ράλλυ της Λέσχης Κλασικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας, που θα φιλοξενηθεί στο νησί μας από 25 έως 28 Μαΐου 2018, επιχειρείται η ανάδειξη της ιστορικής σημασίας των αυθεντικών κλασσικών μοντέλων αυτοκινήτων και η αναδρομή σε «χρυσές» εποχές της τεχνολογίας της αυτοκίνησης που προσέφερε ξεχωριστά και συλλεκτικά μοντέλα που σήμερα φαντάζουν αντίκες.

Η Κέρκυρα θα δεχτεί 70 αυτοκίνητα από όλη την Ελλάδα και 15 Κερκυραίων. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο πολιτιστικό γεγονός, που θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον Ελληνικών και Βουλγαρικών πληρωμάτων, μιας και θα φιλοξενηθεί φέτος η Βουλγαρική Λέσχη κλασσικών ιστορικών Αυτοκινήτων με 25 μοντέλα Βούλγαρων ιδιοκτητών.

Μια μοναδική ευκαιρία προβολής της ιστορίας της αυτοκίνησης και ως κομμάτι της ιστορίας της Κέρκυρας, μιας και η κόμισσα του Ιονίου υπήρξε και παλιότερα τόπος συνάντησης των φίλων της αγωνιστικής οδήγησης, ενώ θα προσελκύσει την προσοχή τόσο στους κατοίκους του νησιού μας όσο και στους χιλιάδες επισκέπτες προσφέροντας τη δυνατότητα να απολαύσουν από κοντά τα αυθεντικά κλασσικά μοντέλα αυτοκινήτων!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει από το χώρο του ΛΙΣΤΟΝ το Σάββατο 26 Μαΐου 9.00 έως 13.00 και Κυριακή 27 Μαΐου 17.00 έως 21.00 όπου θα παραταχθούν τα αυτοκίνητα.

Το απόγευμα της Κυριακής 27 Μαΐου 2018 στον Κήπο του Λαού θα πραγματοποιηθούν οι απονομές των βραβείων όπου θα κλείσει η εκδήλωση με προσφορά γεύματος.
Σχετική εικόνα