ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Λάρισα: Πέθανε ο εργάτης που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε εργατικό ατύχημα


Λάρισα: Πέθανε ο εργάτης που είχε τραυματιστεί σοβαρά σε εργατικό ατύχημα


Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 32χρονος εργάτης που είχε τραυματιστεί σοβαρότατα σε εργοστάσιο που εργαζόταν στο δρόμο Λάρισας – Συκουρίου.

Ο 32χρονος κατέληξε τα ξημερώματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας όταν ο άτυχος εργάτης, υπό άγνωστες συνθήκες, εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα με αποτέλεσμα απαιτηθεί επιχείρηση ανδρών της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ για να τον απεγκλωβίσουν.

Αμέσως και με ακατάσχετη αιμορραγία μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο δεν εφημέρευε, για να υπάρξει μία πρώτη αντιμετώπιση των τραυμάτων του στα πόδια. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου υπεβλήθη σε χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ κρίθηκε απαραίτητος ο ακρωτηριασμός των δύο ποδιών του σύμφωνα με το larissanet.gr. Τελικά δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης.

ΠΗΓΗ: imerodromos.gr

Αλλο ένα εργοδοτικό έγκλημα, χωρίς ενόχους. Νεκρός 32χρονος εργάτης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Άλλος ένας εργάτης δολοφονημένος, άλλο ένα παιδάκι ορφανό, μια ακόμα νέα γυναίκα μαυροφορεμένη με τα όνειρα της να γίνονται συντρίμμια.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα του νέου εργοδοτικού εγκλήματος με θύμα τον Γιάννη Ζυγοροδήμο.

Όπως γράφαμε και στην σχετική περασμένη ανάρτησή μας στον καθημερινό ταξικό πόλεμο ο 32χρονος εργάτης είχε χάσει αρχικά την αρτιμέλεια του δεχόμενος τις «σφαίρες» από τον εργασιακό μεσαίωνα που επικρατεί στους χώρους δουλειάς.
Αρχικά είχε να ακρωτηριαστεί από τη μέση και κάτω. Νοσηλευόταν σε πολύ σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Τελικά έχασε την μάχη για ζωή και σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία του πνοή.

Οδηγούμενος στην τελευταία του κατοικία θα τον συνοδέψουν τα δάκρυα των δικών του ανθρώπων και η δικιά μας ταξική οργή που συνέχεια γιγαντώνεται, βλέποντας καθημερινά ταξικά μας αδέλφια να ποτίζουν με το αίμα τους τον «κήπο» όπου «ανθίζουν» τα κέρδη των αφεντικών.

Η δολοφονία του Γιάννη, πιθανόν να βρει χώρο σε κάποιο μονόστηλο εφημερίδας  και να προστεθεί σε κάποια στατιστική για τα θανατηφόρα  εργατικά «ατυχήματα».
Εμείς όμως γνωρίζουμε πολύ καλά του θύτες αυτών των εγκλημάτων. Και παλεύουμε ώστε να ρθει η στιγμή να λογοδοτήσουν για τις δολοφονικές πράξεις τους.

Και φυσικά δεν περιμένουμε από κανένα αστικό κόμμα να βγάλει ανακοίνωση και να καταδικάσει την ανομία -ακόμα και με τους δικούς τους κανονισμούς- που επικρατεί στα εργασιακά κάτεργα. Άλλωστε γι’ αυτά τα κόμματα, οι εργάτες  είναι αναλώσιμα «προϊόντα» και οι δολοφονίες τους δεν διασαλεύουν το «νόμο μια την τάξη», όπως  κάνουν τα τρικάκια και οι μπογιές του «Ρουβίκωνα».