ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ξανά πρόεδρος ο Σπ. Κουρτέσης στον Αστέρα Πετριτή με παλιούς και νέους συνεργάτες και στο … βάθος Β. Ξάνθης!Ξανά πρόεδρος ο Σπ. Κουρτέσης στον Αστέρα Πετριτή με παλιούς και νέους συνεργάτες και στο … βάθος Β. Ξάνθης!

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα με την παρουσία πολλών μελών πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 6/5, η Γενική Συνέλευση του Αστέρα Πετριτή με πολλές προσδοκίες για τη νέα σεζόν.
Επιβεβαιώθηκε η εμπιστοσύνη και η στήριξη προς τον Σπ. Κουρτέση που θα είναι για μια ακόμα θητεία πρόεδρος. Το καλό μαντάτο ότι όλα τα μέλη -12- του προηγούμενου ΔΣ συνεχίζουν και ακόμα καλύτερο ότι προστίθενται τέσσερα νέα μέλη. Δείγμα ότι θέλουν να συνεχίσουν να κρατήσουν την ομάδα ψηλά.
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Αστέρα Πετριτή ως εξής:
Πρόεδρος: Σπύρος Κουρτέσης
Αντιπρόεδρος Α: Λεωνίδας Στούπας
Αντιπρόεδρος Β: Μιχάλης Κουρτέσης
Ταμίας: Σπύρος Γεωργοπαλης
Γραμματέας: Κωνσταντίνος Παγκράτης του Ευγενιου
Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: Χαράλαμπος Παγκράτης
Υπεύθυνοι Γηπέδου:
Κωνσταντίνος Παγκράτης του Θεοδώρου
Κωνσταντίνος Στούπας
Στέφανος Λεσσης
Υπεύθυνοι Ακαδημιών:
Λεωνίδας Στούπας
Νικόλαος Κουρτέσης
Προκόπης Λεσσης
Μέλη:
Αντώνης Καλησπερατης
Μαρία Γιαννούλη
Σπύρος Στουπας
Γεώργιος Λεσσης
Κώστας Καλούδης
Γεώργιος Γεωργοπάλης


Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο www.argyrades.gr ο πρόεδρος του Αστέρα, Σπ. Κουρτέσης,  δήλωσε:
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσέλευση των μελών στη Γενική Συνέλευση. Παραμένουν στο ΔΣ όλοι οι μέχρι σήμερα άξιοι συνεργάτες μου και προστέθηκαν και τέσσερα νέα μέλη με διάθεση να προσφέρουν. Δε χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά συλλογική και οργανωμένη προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους μας. Πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της Ιστροίας της ομάδας μας.»

«Βελούδινο διαζύγιο» με τον Γ. Χονδρογιάννη
Το διαζύγιο του Αστέρα με τον έμπειρο προπονητή Γ. Χονδρογιάννη είναι οριστικό, αν και βελούδινο. Είχαμε αναφερθεί στην ανακοίνωση και τις ευχαριστίες του Κερκυραίου τεχνικού για την εξαιρετική 18μηνη συνεργασία. Ο Αστέρας επιβεβαίωσε με την παρακατω ανακοίνωση το τέλος.
«Ο Αστέρας Πετριτη ευχαριστεί τον Γιάννη Χονδρογιάννη και εύχεται υγεία στον ίδιο και την οικογένεια του. Καλή συνέχεια!»
Επίσης ο πρόεδρος Σπ. Κουρτέσης σε αποκλειστικές δηλώσεις στο www.argyrades.gr δήλωσε: «Εκτιμώ βαθύτατα τον Γιάννη Χονδρογιάννη ως προπονητή και ως άνθρωπο. Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία 18 μήνες γράφοντας μια από τις πιο ένδοξες σελίδες στην Ιστορία του Αστέρα με τη συμμετοχή μας στη Γ΄Εθνική, όπου αντιμετωπίσαμε ομάδες με πολύχρονη διαδρομή στην Α΄Εθνική και τη Σούπερ Λίγκ. Με το Γιάννη είμαστε και παραμένουμε φίλοι και ελπίζω στο μέλλον να ξαναβρεθούμε και να συνεργαστούμε»

Και στο … βάθος Β. Ξάνθης!
Οι άνθρωποι του Αστέρα επιδιώκουν να κλείσουν γρήγορα τα θέμα του προπονητή, ώστε να προχωρήσουν με βάση τις εισηγήσεις του στον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα περίοδο. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα ονόματα που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι αυτό του Βασίλη Ξάνθη. Ο ικανός τεχνικός έχει συνδέσει το όνομά του με τη μεγαλύτερη επιτυχία του Αστέρα που ήταν η κατάκτηση του τίτλου, αφού διαδέχτηκε τον άξιο Μ. Πάγκαλη και οδήγησε μέσω μπαράζ την ομάδα στη Γ΄Εθνική!