ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η εορτή του Αγίου Πνεύματος & το λαϊκό πανηγύρι στις ΑργυράδεςΗ εορτή του Αγίου Πνεύματος  & το λαϊκό πανηγύρι στις Αργυράδες

Ξεχωριστή, όπως κάθε χρόνο, η Γιορτή του Αγίου Πνεύματος γιορτάστηκε με λαμπρότητα στις Αργυράδες, στο Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας. Την 29η  Μαϊου 2018,  ημέρα του Αγίου Πνεύματος,  τελέστηκε  η πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Αργυράδων.  Πολλοί οι πιστοί που παραβρέθηκαν να  γιορτάσουν   τη μεγάλη εορτή. Είναι αλήθεια ένα ξεχωριστό γεγονός που συμβαίνει αυτή την ημέρα, η εορτή του Αγίου Πνεύματος και δίκαια  συγκεντρώνεται τόσος κόσμος.

Το Πανηγύρι της Αγίας Τριάδας είναι ένα από τα παλαιότερα έθιμα της ευρύτερης περιοχής και κάθε χρόνο αποτελεί ένα ιδιαίτερο και πολύ σημαντικό γεγονός.  Αργά το απόγευμα πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον ανοιχτό χώρο του Μοναστηριού, όπου με τους ήχους εκλεκτής ορχήστρας «Οδύσσεια» και με την εξαιρετική φωνή της Αργυραδίτισσας Αγγελικής Καββαδία, το γλέντι κράτησε μέχρι αργά. Έτσι ώστε όλοι οι παρευρισκόμενοι διασκέδασαν και έμειναν απολύτως ικανοποιημένοι.


Για μια ακόμα χρονιά αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλούς τουρίστες.