ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Με Γιάννη στο τιμόνι ο Κρόνος δυναμώνει!Με Γιάννη στο τιμόνι ο Κρόνος δυναμώνει!

Βγήκε … λευκός καπνός από το «Καββαδίειο» Πολιτιστικό Κέντρο Αργυράδων που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και παρουσία πολλών μελών και φίλων του Κρόνου η Γενική Συνέλευση. Τέλος στην αναμονή και την αγωνία των φίλων του Κρόνου, που έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι, αφού ο Γιάννης Καραϊσαρλής είπε το μεγάλο «Ναι» και θα συνεχίσει για 5η συνεχόμενη χρονιά  να είναι ο διοικητικός ηγέτης επιδιώκοντας μαζί με ένα πολυμελές ΔΣ να κάνει τον Κρόνο πανίσχυρο.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου

Συνεχίζουμε δυνατά με τον Γιάννη Καραϊσαρλή
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή (Τετάρτη 16/5) Γενική Συνέλευση του Κρόνου Αργυράδων με τον διοικητικό ηγέτη Γιάννη Καραϊσαρλή να συνεχίζει να οδηγεί την ομάδα από τη θέση του προέδρου. Η παρουσία πολλών μελών και φίλων σε κλίμα ενότητας βοήθησε στην ανάπτυξη γόνιμου διαλόγου για τον θετικό απολογισμό της ομάδας που σφραγίζεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ΄  Εθνική. Για τη νέα σεζόν χρειάζεται ενότητα και συσπείρωση για να μπορέσει η ομάδα να αντιπροσωπεύσει επάξια το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Από τη ΓΣ προέκυψε πολυμελές ΔΣ με όλα τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ να συνεχίζουν και να ενισχύεται με νέα μέλη με σημαντική προσφορά στην ομάδα διαχρονικά με στόχο να έναν ισχυρό Κρόνο. Τις επόμενες μέρες θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα ανακοινωθεί η σύνθεσή του.Δηλώσεις Γιάννη Καραϊσαρλή

«Μέχρι τώρα, σε αυτά τα τέσσερα χρόνια που είμαστε στη Διοίκηση, αποδείξαμε ότι με σκληρή προσπάθεια μπορούμε να πετυχαίνουμε τους στόχους που βάζουμε κάθε χρόνο. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική αποτελεί τη σημαντικότερη διάκριση στην 50χρονη ένδοξη ιστορία του Κρόνου. Για τη νέα σεζόν οι απαιτήσεις στη Γ΄ Εθνική είναι μεγαλύτερες. Για αυτό χρειάζεται μεγαλύτερη συσπείρωση και συλλογική προσπάθεια.

Ο Κρόνος δεν τεμαχίζεται, δε διαλύεται, ενώνεται και συσπειρώνεται για να συνεχίσει πιο δυνατός την πορεία του!

Χρειάζεται όλοι οι Αργυραδίτες, αλλά και τόσοι φίλοι της ομάδας από όλη την Κέρκυρα να προσφέρουν ο καθένας και όλοι μαζί για το παρόν και το μέλλον της ομάδας που χρειάζεται περισσότερο από ποτέ άλλοτε το δικό της σπίτι.
Όλοι μαζί για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα και να αποκτήσει ο Κρόνος, το χωριό και η ευρύτερη περιοχή αθλητικό κέντρο!»