ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αναμονή και αγωνία στον Κρόνο!Αναμονή και αγωνία στον Κρόνο!
Ουδέν νεότερο από τη σημερινή, Κυριακή 13/5, γενική συνέλευση του Κρόνου που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο «Καββαδίειο» Πολιτιστικό Κέντρο. Πολλά ήταν τα μέλη και οι φίλοι που έδωσαν το παρόν ακούγοντας τον απολογισμό της Διοίκησης Καραϊσαρλή, έναν απολογισμό που σφραγίζεται από την πιο σημαντική διάκριση στην Ιστορία του Κρόνου που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στη Γ΄Εθνική.

Όμως διάχυτη και η αγωνία για το παρόν και το μέλλον της ομάδας, αφού όλοι αναγνωρίζουν ότι χρειάζονται πολλά να γίνουν για να ανταποκριθεί η ομάδα στις απαιτήσεις της Γ΄Εθνικής. Κανείς δεν ξεχνά άλλωστε ότι με την άνοδο στη Γ΄Εθνική το πρόβλημα του γηπέδου είναι πολύ μεγαλύτερο και δυσεπίλυτο. Η ομάδα θα αναγκαστεί, κατά πάσα πιθανότητα, να εγκαταλείψει και την έδρα της στο Περιβόλι και να τρέχει χιλιόμετρα πιο μακριά.

Όσο για τα διοικητικά, «ες αύριον τα σπουδαία» κατά την αρχαία έκφραση. Τις επόμενες ώρες ή μέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, θα φανεί δηλαδή, αν ο διοικητικός ηγέτης τους Κρόνου Γ. Καραϊσαρλής θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας. Κανείς, βέβαια, δε διανοείται την επόμενη μέρα στον Κρόνο, χωρίς Γιάννη Καραϊσαρλή.

Ούτως ή άλλως είναι αναγκαία η ενότητα και η συσπείρωση των Αργυραδιτών και των πάμπολλων φίλων του Κρόνου από την ευρύτερη περιοχή για να μπορέσει ο Κρόνος να συνεχίσει την πορεία του και οι Αργυράδες να έχουν δικό τους αθλητικό κέντρο!