ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Διασυρμός της Κέρκυρας από το θλιβερό περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητήΔιασυρμός της Κέρκυρας από το θλιβερό περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή 


Διαστάσεις διασυρμού της Κέρκυρας έχει πάρει το πρόσφατο θλιβερό «εξαιτίας μιας παρέας ψευτονταήδων μαθητών τοπικού Επαγγελματικού Λυκείου που επιτέθηκαν αναίτια στους μαθητές και ξυλοκόπησαν έναν από αυτούς» όπως αναφέρεται σε τοπικές ιστοσελίδες της Καστοριάς και άλλες πανελλαδικής εμβέλειας.
Το θλιβερό περιστατικό συνέβη στην πολυσύχναστη πλατεία Λιστόν, όπου είχε κάνει στάση για καφέ η ομάδα των μαθητών της α΄ λυκείου από το Αργος Ορεστικό, μαζί με τους συνοδούς καθηγητές.

Αναφέρεται ότι «ομάδα των νεαρών τραμπούκων τούς ακολούθησε, με αποκορύφωμα να απομονώσουν ένα παιδί και να το ξυλοκοπήσουν!»
Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ιατρικό έλεγχο. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το παιδί ευτυχώς δεν είχε κάποιο σοβαρό τραύμα από τα χτυπήματα και αποχώρησε.

Οι υπεύθυνοι της εκδρομής προχώρησαν σε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της Κέρκυρας, ενώ, όπως αναφέρουν τοπικές ιστοσελίδες της Καστοριάς, ενημέρωσαν τους γονείς του παιδιού και τον διευθυντή του Γενικού Λυκείου του Αργους Ορεστικού.

Πέρα από τις πραγματικές συνθήκες του επεισοδίου και τους εντυπωσιακούς τίτλους, όπως «Εφιάλτης για μαθητές η πενταήμερη στην Κέρκυρα», που αλλοιώνουν την πραγματικότητα,  η αλήθεια είναι ότι η Κέρκυρα διασύρεται και αυτό έχει πολλαπλές επιπτώσεις.