ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Ηριάννα: Αυτό που με νοιάζει είναι που έχει καταστραφεί η ζωή μου


Ηριάννα: Αυτό που με νοιάζει είναι που έχει καταστραφεί η ζωή μου


Απολογήθηκαν σήμερα Ηριάννα και Περικλής

Ολοκληρώθηκε η απολογίατης Ηριάννας σε μια φορτισμένη διαδικασία, η οποία ξεκίνησε με τις καταθέσεις των βιολόγων Α.Φύτρου και Γ.Φίτσιαλου σχετικά με την ανάλυση του DNA, που κατονόμασαν ως αμφιλεγόμενο δείγμα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν ο Περικλής και η Ηριάννα σε μια διαδικασία με έντονη συγκίνηση: «Είμαι από τον Ιούνιο στη φυλακή. Η ζωή μου άλλαξε δραματικά. Πήρε μια τροπή που δεν την περίμενα. Όσο και αν είχα άγχος για το τότε επικείμενο δικαστήριό μου, πίστευα ότι η αλήθεια μου θα ήταν αυτονόητη» είπε η Ηριάννα στην απολογία της.

Όπως ανέφερε, καταδικάστηκε για μια οργάνωση τα μέλη της οποίας δεν γνωρίζει. «Ως προς τα όπλα το μόνο που με συνδέει με τα συγκεκριμένα αντικείμενα είναι η έκθεση της κ. Μεθενίτη. Δεν είμαι ούτε στατιστική, ούτε φασματική μονάδα όπως λέει η κ. Μεθενίτη. Είμαι οι κόποι μου που καταστρέφονται» σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Όλοι μας θέλουμε να ζούμε σε μια ιδανική κοινωνία. Σε μια κοινωνία που προσεγγίζει την ουτοπία. Εγώ εργάζομαι με ανθρώπους που έχουν αφήσει τη χώρα τους, που θέλουν να σταθούν στα πόδια τους. Αυτή είναι η ταυτότητά μου. Να βοηθάω μετανάστες να μάθουν ελληνικά για να σταθούν στα πόδια τους. Δε με νοιάζει αν είναι σκευωρία, με νοιάζει που έχει καταστραφεί η ζωή μου».

Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τις 28 Ιουνίου όπου και αναμένεται η εισαγγελική πρόταση, οι αγορεύσεις της υπεράσπισης και η απόφαση, εφ’ όσον το επιτρέψει ο χρόνος.