ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σώος, αν και έπεσε με το Ι.Χ. του στο ποτάμι στον Ποταμό Κέρκυρας!Σώος, αν και έπεσε με το Ι.Χ. του στο ποτάμι στον Ποταμό Κέρκυρας!

Τύχη βουνό μέσα στην ατυχία του είχε το  πρωί ένας οδηγός Ι.Χ. όταν το όχημά του βρέθηκε στο νερό, στο ποτάμι στο προάστιο Ποταμός.
Το ευτύχημα ήταν ότι το περιστατικό έγινε άμεσα αντιληπτό απο κατοίκους της περιοχής οι οποίοι απεγκλώβισαν άμεσα τον οδηγό και απέτρεψαν τα χειρότερα.

Το ατύχημα έγινε το πρωί της Κυριακής και σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος ο οδηγός, αλλά και αυτόπτες μάρτυρες στο Start, η αιτία της πτώσης του αυτοκινήτου στο ποτάμι ήταν ένας απότομος ελιγμός προκειμένου ν’ αποφύγει ένα ανοιχτό φρεάτιο της ΔΕΥΑΚ.

Ο άτυχος άνδρας διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας κυρίως για προληπτικούς λόγους και λίγο μετά επέστρεψε σπίτι του.


Σύμφωνα με τον οδηγό του Ι.Χ. και το περιβάλλον του, είναι πολύ πιθανό να κατατεθεί μήνυση κατά παντός υπευθύνου αφενός γιατί το φρεάτιο της ΔΕΥΑΚ ήταν ανοιχτό, αφετέρου γιατί δεν υπάρχει στηθαίο ασφαλείας ικανοποιητικού ύψους σ’ έναν πολύ στενό δρόμο, διπλής κατεύθυνσης μάλιστα, δίπλα σε ποτάμι.
ΦΩΤΟ Startmedia.gr