ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Θέμος ο «εξανθρωπιστής»!Θέμος ο «εξανθρωπιστής»!

Του Γεράσιμου Χολέβα

   Εύλογα μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος τι «ομορφιές» θα έχουν γραφτεί σε ένα άρθρο με τίτλο «Εμείς φταίμε που κάναμε ανθρώπους τους Αλβανούς και τους αριστερούς».

   Ο κύριος Θέμος Αναστασιάδης, ο συγγραφέας του άρθρου, πραγματεύεται θέματα που ξεκινούν από τη Γιουροβίζιον και φτάνουν μέχρι το Σκοπιανό, ώστε τελικά να προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον λαμέ χρυσαυγίτη, Νότη Σφακιανάκη και τη συναυλία του στην Αλβανία.

  Για να είμαστε απολύτως σωστοί – κι επειδή εμείς δεν αντέχουμε παρά να παρουσιάσουμε μόνο αποσπάσματα – όποιος έχει τα κουράγια ας διαβάσει ολόκληρο το άρθρο εδώ. Ακολουθούν τα αποσπάσματα, τα οποία ο αναγνώστης διαβάζει αποκλειστικά με δική του ευθύνη:

«Και δεν αναφέρομαι στην Αλβανίδα τηλεστάρλετ που οργάνωνε με λύσσα μποϋκοτάζ στον Νότη Σφακιανάκη με προσβολές τύπου «εδώ που έφτυνες τώρα θα γλείψεις» ( !!!), η οποία πήρε έτσι κι αλλιώς την απάντησή της από την φουλ επιτυχημένη συναυλία που έδωσε ο πολυσυζητημένος Έλληνας τραγουδιστής στα Τίρανα».

«Κι αν θέλετε, και παρά πολύ τους έπεφτε, και δεν ξέρω κι αν θα έπρεπε να πάει ο Σφακιανάκης, παρά τους τόσους θαυμαστές που έχει εκεί…»

«Τους σώσαμε, τους ταΐσαμε, πλούτισαν εδώ, άλλοι εργαζόμενοι όντως σκληρά και κάποιοι ληστεύοντας ατιμωρητί, και μετά από 25 χρόνια φιλοξενίας γυρίζουν και μας δαγκώνουν σαν τα φίδια. Παραληρούν για Μεγάλη Αλβανία μέχρι και στη Γιουροβίζιον, όπου πήγαν να μπλέξουν και την Φουρέιρα, η οποία θα έπρεπε ίσως να ήταν πιο υποψιασμένη όταν της λένε για τους αετούς και τα σχετικά, ενώ εκπροσωπεί την μαρτυρική Κύπρο».

«Ναι, γιατί το κρύβουμε μόνοι μας; Για δες κάτι «μούτρα» στα Τίρανα που θέλουν να γίνουν και Ευρωπαίοι! Φοβάμαι ότι κάπως έτσι την ξαναπατάμε τώρα με τα Σκόπια. Όπως οι Αλβανοί που, το ξαναλέω, ενώ τους κάναμε ανθρώπους από αγρίμια, μας έχουν για πρώτο στόχο όπου μπορούν, έτσι και οι Σκοπιανοί, αν τους διευκολύνουμε στην προσέγγιση με ΕΕ και ΝΑΤΟ, σίγουρα κάποια ώρα… θα μας βάλουν και κάνα βέτο!»

   Πραγματικά, αδυνατούμε να πλησιάσουμε το επίπεδο γεωπολιτικής ανάλυσης του Θέμου Αναστασιάδη, του «εξανθρωπιστή».

   Επίσης, δεν είμαστε και γνώστες της Γιουροβίζιον, οπότε θα αρκεστούμε – αντί αναλυτικών σχολίων – σε ένα βίντεο που είχαμε δημοσιεύσει τον Μάρτιο του 2016 μαζί με ένα εκτενές κείμενο υπό τον τίτλο «Θέμος Αναστασιάδης: Ένας εμποράκος του φασισμού» (από το βίντεο και το δημοσίευμα είναι και η φωτογραφία κάτω από τον τίτλο του άρθρου του Αναστασιάδη).ΠΗΓΗ: imerodromos.gr