ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Όλα κρίνονται την Τετάρτη στον Κρόνο!Όλα κρίνονται την Τετάρτη στον Κρόνο!

Παραμένει ο σκεπτικισμός και η αγωνία στον Κρόνο αν θα πει το «μεγάλο ναι» ο διοικητικό ηγέτης Γιάννης Καραϊσαρλής για να οδηγήσει για 5η συνεχόμενη χρονιά την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών.
Ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, αλλά στη  γενική συνέλευση της Τετάρτης που θα πραγματοποιηθεί στο «Καββαδίειο» Πολιτιστικό Κέντρο στις 6 μμ θα κριθούν όλα! Φυσικά μέχρι τότε θα συνεχιστούν οι συζητήσεις και οι προσπάθειες για την πιο πλατιά ενότητα και συσπείρωση των Αργυραδιτών, αλλά και φίλων του Κρόνου εκτός Αργυράδων που είναι αναγκαία προϋπόθεση  για να ανταποκριθεί η ομάδα στις απαιτήσεις της Γ΄Εθνικής. Κανείς, βέβαια, δε διανοείται την επόμενη μέρα στον Κρόνο, χωρίς Γιάννη Καραϊσαρλή.
Όσοι τον ξέρουν καλά, έχουν καταλάβει ότι δε συμβιβάζεται απλά με μια απλή, τυπική,  παρουσία της ομάδας στη Γ΄Εθνική. Θέλει η ομάδα να λειτουργεί σωστά μέσα και έξω από το γήπεδο. Αυτό όμως δεν μπορεί να είναι υπόθεση ενός ανθρώπου ή μερικών συνεργατών του, με δεδομένες τις μεγάλες απαιτήσεις της κατηγορίας.

Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις μπορεί ο Γ. Καραϊσαρλής να είναι ξανά στο τιμόνι αποτελώντας  εγγύηση για να είναι ο Κρόνος στα ψηλότερα σκαλοπάτια.