ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Επιτροπή Αγώνα – Σύλλογος Τεμπλονίου: Καταγγέλλουμε την ανικανότητα των αρμοδίων - Συνεχίζουμε την κινητοποίηση!Επιτροπή Αγώνα – Σύλλογος Τεμπλονίου: Καταγγέλλουμε την ανικανότητα των αρμοδίων - Συνεχίζουμε την κινητοποίηση!
Ανακοίνωση εξέδωσαν ο πολιτιστικός σύλλογος Τεμπλονίου και η Επιτροπή Αγώνα  , ενημερώνοντας πως συνεχίζεται η κινητοποίηση των κατοίκων αποκλείοντας  το Γ’ κύτταρο για την εναπόθεση των απορριμμάτων, αφήνοντας ανοιχτή τη χωματερή και αναδεικνύοντας την «ανικανότητα των αρμοδίων να διαχειριστούν τα σκουπίδια». Τονίζοντας ότι «σε οποιαδήποτε κατάσταση περιέλθει το νησί αυτή τη φορά με ανοιχτή την χωματερή δεν θα είναι δική μας υπαιτιότητα».
Η ανακοίνωση

Ενημερώνουμε ότι συνεχίζουμε την παρεμπόδιση σε οποιονδήποτε χώρο της χωματερής επιχειρηθεί να γίνει παράνομη εναπόθεση σκουπιδιών, ενέργεια που συνέβαινε παρά και τις επανειλημμένες καταγγελίες μας στην Εισαγγελέα Κέρκυρας. Λαμβάνοντας υπόψιν την δύσκολη θέση που θα περιέλθει η Κέρκυρα κλείνοντας εξολοκλήρου την χωματερή, επιλέξαμε τον τρόπο αυτό κινητοποίησης ώστε να αναδειχθεί η ανικανότητα των αρμοδίων να διαχειριστούν τα απορρίμματα σύμφωνα με τον δικό τους σχεδιασμό που περιλαμβάνει ενδιάμεση διαχείριση με δεματοποιητή. Καταγγέλλουμε ότι ενώ διανύουμε την 5η μερά της κινητοποίησης μας ο δεματοποιητής είναι πλήρως ανενεργός και ο γύρω χώρος γεμάτος απορρίμματα παρά τα όσα ψευδώς αναφέρουν περί λειτουργίας του εκπρόσωποι του Δήμου. 
Απευθυνόμενοι προς τους συμπολίτες μας, ενημερώνουμε ότι σε οποιαδήποτε κατάσταση περιέλθει το νησί αυτή τη φορά με ανοιχτή την χωματερή δεν θα είναι δική μας υπαιτιότητα.
Συνεχίζουμε την κινητοποίηση με τα πάγια αιτηματα μας.

Επιτροπή αγώνα μέσης Κέρκυρας και
Πολιτιστικός -Εξωραϊστικός-Σύλλογος Τεμπλονίου