ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αισχρά συνθήματα στο Σχολείο Αργυράδων – ΑΕ Λευκίμμης «ουδεμία σχέση»Αισχρά συνθήματα στο Σχολείο Αργυράδων – ΑΕ Λευκίμμης «ουδεμία σχέση»

Επίδειξη του … «πολιτισμού» τους έκαναν σήμερα ορισμένοι αναγράφοντας αισχρά συνθήματα στη μάντρα του Δημοτικού Σχολείου Αργυράδων και της Αγίας Τριάδας, όπου ανέγραψαν αισχρά συνθήματα εναντίον των Αργυράδων και του Κρόνου με την υπογραφή ΑΕΛ.

Πολύ γρήγορα και προς τιμήν της η ΑΕ Λευκίμμης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση διαχωρίζοντας και ξεκαθαρίζοντας τη θέση της με την επισήμανση ότι «δεν έχει ουδεμία σχέση»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ενημερώνει ότι δεν έχει ουδεμία σχέση με δολιοφθορές που έγιναν στο Δημοτικό Σχολείο Αργυράδων χτες το βράδυ. Εμείς το πληροφορηθήκαμε μόλις τώρα και σαφώς καταδικάζουμε ενέργειες σαν κι' αυτές που έχουν σκοπό και μόνο να δυναμιτίζουν το κλίμα μεταξύ δύο ομάδων που θα εκπροσωπήσουν το νησί στην Γ' Εθνική.
Είμαστε διατεθειμένοι να ταχτούμε σε έναν κοινό αγώνα για τον αθλητισμό της Νότιας Κέρκυρας με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ.


Για το www.argyrades.gr βασική θέση είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα παιχνίδι που πρέπει να μας ενώνει και όχι να μας χωρίζει. Ακόμα περισσότερο όλος ο Νότος, όλη η Κέρκυρα πρέπει να νιώθουν ποδοσφαιρικά υπερήφανοι  που δυο ιστορικές ομάδες η ΑΕ Λευκίμμης και ο Κρόνος θα εκπροσωπούν το νησί στη Γ΄Εθνική!