ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αλεύχιμον: Τοπική Αυτοδιοίκηση και βουλευτής κατασυκοφαντούν το κίνημά μαςΑλεύχιμον: Τοπική Αυτοδιοίκηση και βουλευτής κατασυκοφαντούν το κίνημά μας

Έντονη η αντίδραση του Συλλόγου Αλέυχιμον στην επίθεση των εκπροσώπων της Κυβέρνησης, της Περιφέρειας και του Δήμου που στον βωμό της πάση θυσία λειτουργίας του ακατάλληλου ΧΥΤΑ Λευκίμμης  επιδιώκουν να χειραγωγήουν τους κατοίκους της Λευκίμμης και της ευρύτερης περιοχής για να αποδεθούν τα ολέθρια σχέδιά τους.
Από την ανοικτή και ευρεία σύσκεψη του Συλλόγου Αλεύχιμον, χθες, Δευτέρα 7/5 εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

 «Τις τελευταίες ώρες παρακολουθούμε μία διαρκώς εντεινόμενη προσπάθεια σπίλωσης και κατασυκοφάντησης του κινήματος μας. Πρωταγωνιστές είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η Βουλευτής του νησιού. Η τελευταία μάλιστα μας παραδίδει και μαθήματα ελληνικής γλώσσας βαφτίζοντας υπόλειμμα το σύνολο των σκουπιδιών επειδή ξοδεύονται για να τα δεματοποιήσουν. 

Εκείνο που τους ενοχλεί δεν είναι τόσο οι ζημιές στα Μεσορράχια αλλά όσο η εκκωφαντική απάντηση που έδωσε τα σχέδια τους στο Μεγαλειώδες συλλαλητήριο των κατοίκων της νότιας Κέρκυρας. Αυτή την εύλογη και δίκαια στάση της κοινωνίας θέλω να καταστείλουν. 

Τα επαναλαμβανόμενα περί ηθικής αυτουργίας σκοπό έχουν να ποινικοποιήσουν την σκέψη και παραπέμπουν σε άλλες εποχές τις εποχές, τις εποχές που με τέτοιες κατηγορίες διαλύθηκαν σπίτια και στραγγαλίστηκαν όνειρα και σταδιοδρομίες ανθρώπων. «Απαγορεύεται κάθε αντίθεση στα σχέδια μου, ακόμη και εν διανοία» έλεγε ο Ιωάννης Μεταξάς».