ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στον … γύψο βάζει η ΕΠΣΚ Αστέρα Πετριτή & Γ. Χονδρογιάννη!Στον … γύψο βάζει η ΕΠΣΚ Αστέρα Πετριτή & Γ. Χονδρογιάννη!

Στον …γύψο βάζει η ΕΠΣΚ Αστέρα Πετριτή & Γ. Χονδρογιάννη ζητώντας τους να ανακαλέσουν τις δηλώσεις-αναρτήσεις στο f/b για τη διαiτησία στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος με τον Θιναλιακό εντός έδρας.

Η Ανακοίνωση της ΕΠΣΚ:


Το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Κέρκυρας, έχοντας υπόψη το άρθρο 24 του Κώδικα Δεοντολογίας της Ε.Π.Ο, σας καλεί εντός πέντε (5) ημερών να ανακαλέσετε το περιεχόμενο της δημοσίευσής σας, που συνιστά δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών, οργάνων και προσώπων. Η ανάκληση επιβάλλεται να γίνει στα ίδια μέσα και αποδεικνύεται από την προσκόμιση στη διοργανώτρια των σχετικών αποδεικτικών στοιχείων. Σας γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση που δεν υλοποιήσετε την υποχρέωσή σας αυτή θα κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία των κανονισμών της Ε.Π.Ο.
Το σχόλιό μας: Δεν είναι δυνατό, κύριοι, της ΕΠΣΚ να φιμώνετε τις ομάδες και τους παράγοντες, να τους στερείτε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και κριτικής.  Οι ομάδες και οι παράγοντες του ποδοσφαίρου έχουν κάθε δικαίωμα να κρίνουν την ΕΠΣΚ, τη διαιτησία, ό, τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο και κρίνονται και οι ίδιες για τις τοποθετήσεις τους!