ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε το ζευγάρι που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου - Ανατροπές και «ιδιαίτερες καταστάσεις»


Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε  το ζευγάρι που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου

 Την προφυλάκιση του παντρεμένου ζευγαριού των Κερκυραίων που κατηγορούνται για αποπλάνηση ενός 13χρονου, διέταξε σήμερα η εισαγγελέας Κέρκυρας, με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή. 

Ο 42χρονος και η 36χρονη φέρονται να ανήκουν στο στενό οικογενειακό κύκλο της οικογένειας του 13χρονου.   Το ζευγάρι συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ επιχειρούσε να αποπλανήσει τον ανήλικο.

 Μήνυση στη μητέρα για παραμέληση ανηλίκου


Το πρωί της Τρίτης 29/5, ο πατέρας του αγοριού κατέθεσε μήνυση στην πρώην σύζυγο του και μητέρα του 13χρονου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR και της Μαίρης Τζώρα, ο πατέρας του ανήλικου αποκάλυψε πως η πρώην σύζυγος του και μητέρα του 13χρονου ενώ φέρεται να γνώριζε για τις ανήθικες προτάσεις, δεν προχώρησε σε καταγγελία!
«Το έβλεπα συνέχεια με τα ίδια ρούχα, νηστικό, στον δρόμο, γυρνούσε μόνος του. Ήταν έξω βράδυ 3 η ώρα… ένα παιδί, συνέχεια στον δρόμο και κανένας δεν του έδινε σημασία. Παραμελημένος. Όποτε μίλαγα με τη μάνα πάντα τσακωνόμασταν, πάντα με έβριζε», ανέφερε ο πατέρας του 13χρονου.

Δεν ειδοποίησε η μητέρα την αστυνομία!

Σε πλήρη ανατροπή των όσων είχαν δει έως τώρα το φως της δημοσιότητας, ο πατέρας του 13χρονου αποκάλυψε ότι η αστυνομία ειδοποιήθηκε από το θείο του ανήλικου επισημαίνεται στο ρεπορτάζ του corfupress.com.
«Το παιδί το είπε στον θείο και ο θείος κατευθείαν πήρε το παιδί στην ασφάλεια και με ενημέρωσε και πήγα και εγώ στην ασφάλεια. Γιατί το παιδί ήταν παραμελημένο από τη μητέρα. Η καταγγελία έγινε από τον θείο και όχι από τη μητέρα που λένε».

Προβλήματα

Το ζευγάρι των συλληφθέντων διέμενε σε εργατική συνοικία της πόλης της Κέρκυρας και οι περίοικοι κάνουν λόγο για «ιδιαίτερες καταστάσεις». Το ζευγάρι φαίνεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα, το σπίτι τους εδώ και δύο χρόνια δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ τα δύο παιδιά του ζευγαριού έχουν απομακρυνθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες λόγω των συνθηκών διαβίωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης η 36χρονη γυναίκα (η γυναίκα που κακοποίησε το νεαρό ήταν φίλη της μητέρας του ανήλικου.