ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Και τέταρτο … βουνό στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου! (photos)Και τέταρτο … βουνό στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου! (photos)

Δραματική η κατάσταση στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου, όπου έχει σχηματιστεί και τέταρτο βουνό σκουπιδιών στον χώρο του δεματοποιητή Οι κάτοικοι που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις καταγγέλλουν και καλούν την Εισαγγελέα Κέρκυρας για επιτόπιο έλεγχο .
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Διανύοντας τη έβδομη ημέρα της κινητοποίησής μας προκειμένου να εφαρμοστεί ο νόμος εμποδίζοντας την εναπόθεση σκουπιδιών στα κύτταρα ο φορέας διαχείρισης δια του προέδρου του θεώρησε σωστό να δημιουργήσει ένα τέταρτο βουνό σκουπιδιών στον χώρο του δεματοποιητή βάζοντας μάλιστα ως στήριγμα δέματα τα οποία έχουμε πληρώσει καταστρέφοντας ολοσχερώς το περιτύλιγμα.
Καταγγέλλουμε για ακόμη μια φορά την απαράδεκτη και επικίνδυνη συμπεριφορά του φορέα απέναντι στο περιβάλλον και την δημόσια υγεία και καλούμε την Εισαγγελέα Κέρκυρας για επιτόπιο έλεγχο προκειμένου να εφαρμοστεί ο νόμος έστω και την ύστατη στιγμή.
Καλούμε δε όλους τους θεσμικούς αλλά και τους φορείς να πάρουν δημόσια θέση για το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζει το νησί μας που είναι η διαχείριση των απορριμμάτων και προειδοποιούμε πως από τούδε και στο εξής για ότι κι αν συμβεί θα τους θεωρήσουμε συνυπεύθυνους».

Επιτροπή αγώνα μέσης Κέρκυρας και
Πολιτιστικός -Εξωραϊστικός-Σύλλογος Τεμπλονίου