ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Το θεριό που λέγεται Πανελλήνιες, άγχος και φόβος σε κατασπάραξαν»: Το «αντίο» δασκάλας σε 18χρονο μαθητή που αυτοκτόνησε


«Το θεριό που λέγεται Πανελλήνιες, άγχος και φόβος σε κατασπάραξαν»: Το «αντίο» δασκάλας σε 18χρονο μαθητή που αυτοκτόνησεΤέλος στη ζωή του έβαλε την Παρασκευή ένας μαθητής τρίτης Λυκείου, μόλις 18 χρονών, στην Κρήτη. Ο νεαρός έβαλε τέλος στη ζωή του με μία καραμπίνα.

Δεν έγιναν αμέσως γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους ο 18χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, ωστόσο στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της στον μαθητή δασκάλα του αφήνει να εννοηθεί ότι ο νεαρός πιεζόταν ψυχολογικά από το άγχος και την πίεση των πανελληνίων.

Γράφει η δασκάλα του 18χρονου:

ΠΡΩΤΟΜΗΝΙΑ ....ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΗ!!!

Φως από το Φως πλασμένοι
Αιώνια, οι Άνθρωποι
θα ταξιδεύουν στον κύκλο του Φωτός,
γιατί μας πρόσφεραν Αγάπη
στη Γη ,τη χώρα του Πυρός…
(Ρένα Τζωράκη)

Με τούτους τους λιτούς στίχους της ψυχής μου επέλεξα σήμερα,να αποχαιρετήσω τον αγαπημένο μου μαθητή ……….,που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή.....για να ταξιδέψει στη γειτονιά των ΑΓΓΕΛΩΝ!

Ο ξαφνικός χαμός σου αγόρι μου μας έχει συγκλονίσει όλους!! Ήσουν τόσο ήρεμος, τόσο καλός, τόσο τρυφερός ,τόσο αξιαγάπητος.....

Το κενό που αφήνεις πίσω σου μεγάλο!! Όμως εγώ και οι δασκάλοι σου από το 10ο Δημοτικό δε θα σε ξεχάσουν ποτέ, γιατί σε έχουμε στη μνήμη μας το ΧΑΜΟΓΕΛΟ και την ΚΑΛΟΣΥΝΗ σου και κρατάς μια καλή θέση μέσα στην καρδιά μας.

Το μόνο που ευχόμαστε είναι ο Θεός να δώσει δύναμη και κουράγιο στους γονείς και στα αδέρφια σου και να δουν το φευγιό σου σαν ένα ΤΑΞΙΔΙ.....σε ένα ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΟ κόσμο...σε μια δική σου λύτρωση.....

Οι φίλοι και οι συμμαθητές σου, που δίνουν το δικό τους αγώνα σε λίγες μέρες ,μέσα από το θεριό που ακούει στο όνομα ΄΄ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ΄΄ ας προσπαθήσουν στη μνήμη σου ,να διώξουν το άγχος και το φόβο, που εσένα σε κατασπάραξε!!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Κρητικής Γης που θα σε σκεπάσει ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ μου μαθητή ……….!!

Πηγή: flashnews;gr