ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Έγραψε Ιστορία η Σπυριδούλα Καρύδη με τρία μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18Έγραψε Ιστορία η Σπυριδούλα Καρύδη με τρία μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ18

Έγραψε Ιστορία η Σπυριδούλα Καρύδη στους Βαλκανικούς Αγώνες Κ18 της Κωνσταντινούπολης κατακτώντας  τρία μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ.
Συγκεκριμένα, η αθλήτρια του Παύλου Σκορδίλη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο τριπλούν με επίδοση 12.89μ. σ’ ένα αγώνισμα, στο οποίο πρώτευσε η Βουλγάρα Αλ. Νάτσεβα με 13.61μ.

Η Βουλγάρα αθλήτρια ήταν αυτή, η οποία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο από την αθλήτρια του Κ.Γ.Σ. και στο μήκος στο τελευταίο της άλμα με 6.24, ενώ η Καρύδη ήταν στην 1η θέση με 6.21μ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αθλήτρια του Παύλου Σκορδίλη με το 6.21μ. στο μήκος αφενός βελτίωσε το προσωπικό της ρεκόρ στο αγώνισμα (το προηγούμενο ήταν 6.12μ.) αφετέρου κατέρριψε ένα πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο κρατούσε 15 χρόνια και συγκεκριμένα από το 2003 με 6.20μ. η Αλίκη Ασκητοπούλου στην κατηγορία των κορασίδων.
Η αθλήτρια του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, εξάλλου, κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στην σκυταλοδρομία 4×100 κορασίδων στην διοργάνωση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κ18 της Κωνσταντινούπολης.


ΦΩΤΟ από τοFB του Παύλου Σκορδίλη