ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Άνω – κάτω στον ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας: «φίμωση κάθε διαφορετικής άποψης - αυταρχική συμπεριφορά» καταγγέλλουν 4 μέλη της Γραμματείας της Ν.ΕΆνω – κάτω στον ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας: «φίμωση κάθε διαφορετικής άποψης -  αυταρχική συμπεριφορά» καταγγέλλουν 4 μέλη της Γραμματείας της Ν.Ε 
Άνω – κάτω στη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας, όπως αποτυπώνεται και στο κείμενο παραίτησης που κατέθεσαν σήμερα Κυριακή 24/6  4 μέλη από την Γραμματεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Πανδής –  αναπληρωτής συντονιστής και τα 3 μέλη Νίκος Γκούσης, Κώστας Γουρδούκης και Σπύρος Δαλιέτος στο κείμενο της παραίτησης αναφέρουν χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «διαπιστώσαμε πλέον τη φίμωση της κάθε διαφορετικής άποψης, (…)αλλά και αυταρχική συμπεριφορά με αποκορύφωμα τη προσβλητική και απαξιωτική πρόταση αποπομπής μελών από το όργανο».
Αναλυτικά το κείμενο:

«Με τη παραίτηση του συντονιστή και δυο μελών της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας προέκυψε νέος συντονιστής και νέα σύνθεση της γραμματείας του οργάνου.

Μετά από τη τρίμηνη λειτουργία της νέας γραμματείας διαπιστώσαμε πλέον τη φίμωση της κάθε διαφορετικής άποψης, τον αποκλεισμό της από δημόσιες παρουσίες και εκπροσωπήσεις, αλλά και αυταρχική συμπεριφορά με αποκορύφωμα τη προσβλητική και απαξιωτική πρόταση αποπομπής μελών από το όργανο.

Με τις παραπάνω διαμορφωμένες συνθήκες δεν είναι πλέον δυνατή η πολιτική μας λειτουργία μέσα στο όργανο και υποβάλλουμε την παραίτησή μας από τη Γραμματεία της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας».