ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

… Ευκαιρία μην τη χάσετε! Μόλις 6,25 εκ ευρώ πωλείται υπερπολυτελής βίλα στην Κέρκυρα… Ευκαιρία μην τη χάσετε! Μόλις 6,25 εκ ευρώ πωλείται υπερπολυτελής βίλα στην Κέρκυρα

Την ώρα που χιλιάδες άνθρωποι είναι άστεγοι και περίπου 4 στους 10 Έλληνες σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού οι Κροίσοι τρέφονται από την κρίση. Ζουν μέσα στην πολυτέλεια και τη χλιδή.
Διαβάστε το παρακάτω ρεπορτάζ και ... τρέξτε να αξιοποιήσετε την ευκαιρία, αφού στον καπιταλισμό όλοι έχουν ... ίσα δικαιώματα!

Στα ακριβότερα προς πώληση ελληνικά εξοχικά συγκαταλέγεται μια υπερπολυτελής βίλα στην βορειοανατολική Κέρκυρα. Το όνομα αυτής Emerald Bay και η τιμή πώλησης έχει οριστεί στα 6,25 εκ. ευρώ.

Το τελευταίο διάστημα έχουν βγει προς πώληση μερικά μοναδικά ακίνητα, ανάμεσα στα οποία και το Emerald Bay. Η υπερπολυτελής βίλα της Κέρκυρας που αποτιμάται στα 6,25 εκατ. ευρώ, πωλείται από έναν Λονδρέζο μεγαλοδικηγόρο με ειδίκευση στον τομέα των εξαγορών και συγχωνεύσεων εταιρειών.

Πρόκειται για ένα ακίνητο 550 τ.μ., με έξι κρεβατοκάμαρες και ιδιωτικό μώλο για την πρόσδεση σκάφους. Βρίσκεται στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού, στο Αυλάκι, πολύ κοντά στον κόλπο της Κασσιόπης. Το ακίνητο χρησιμοποιήθηκε αρχικά από τον ίδιο τον κάτοχό του, ενώ τα τελευταία χρόνια εκμισθωνόταν σε πολιτικούς και μεγαλοεπιχειρηματίες από το εξωτερικό.