ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η Κέρκυρα στις κορυφαίες επιλογές στα all-inclusive θέρετραΗ Κέρκυρα στις κορυφαίες επιλογές στα all-inclusive θέρετρα

Τα all-inclusive είναι η αιχμή του δόρατος του μαζικού και βιομηχανοποιημένου τουρισμού που έχει πολλαπλές συνέπειες στην οικονομική ζωής κάθε τουριστικής περιοχής, ιδιαίτερα για τους μικρούς και μεσαίους επαγγελματίες, αλλά και για το περιβάλλον. Ωστόσο είναι θεσμός που εξαπλώνετα.
Στο ρεπορτάζ του travelweekly.co.uk αναφέρεται:
Τα all-inclusive θέρετρα έχουν αναδειχθεί ως η κορυφαία επιλογή για διακοπές στο εξωτερικό αυτό το καλοκαίρι, καθώς οι Βρετανοί παραθεριστές αναζητούν οικονομικά διαλείμματα από την καθημερινότητα σύμφωνα με το travelweekly.co.uk
Η ισπανική ηπειρωτική χώρα, η Μαγιόρκα, η Μάλτα, η Τουρκία, η Βουλγαρία και η Κέρκυρα φαίνεται ότι προσφέρουν στις οικογένειες τις καλύτερες προσφορές για διακοπές κατά τη διάρκεια της περιόδου αιχμής των θερινών σχολικών διακοπών. Το site σύγκρισης τιμών διακοπών, TravelSupermarket, ανέφερε αύξηση 13,5% των ατόμων που αναζητούν διακοπές all – inclusive γι’ αυτό το καλοκαίρι σε σχέση με πέρυσι.

Παράλληλα, οι τιμές έχουν μειωθεί μέχρι και 10% για την περίοδο του Ιουλίου και του Αυγούστου σε σχέση με την καλοκαιρινή περίοδο του 2017 σύμφωνα με τα στοιχεία της TravelSupermarket. Η all-inclusive επιλογή είναι τώρα ο αγαπημένος τύπος διακοπών κερδίζοντας το 38% όλων των αναζητήσεων για διακοπές. Το 18% ενδιαφέρεται για self-catering και ένα 12% για ημιδιατροφή. Τα στοιχεία προκύπτουν από αναζητήσεις 7 all – inclusive διανυκτερεύσεων μεταξύ 21 Ιουλίου και 26 Αυγούστου.

Οι καλύτερες τιμές για οικογένειες 4 ατόμων παρατηρούνται σε 7 προορισμούς:
Κόστα Μπράβα, Ισπανία
Αττάλεια, Σίδη, Κουσάντασι, Τουρκία
Μάλτα
Μαγιόρκα
Κέρκυρα, Ελλάδα
Σάνι Μπιτς, Βουλγαρία
Costa Dorada, Ισπανία