ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

AOCTA σε Κουντουρά: SOS για τη δημόσια υγεία - δυσφήμιση που πλήττει και ευτελίζει τον τουρισμό

Ο Πρόεδρος του AOCTA Βασίλης Καλούδης

AOCTA σε Κουντουρά: SOS για τη δημόσια υγεία - δυσφήμιση που πλήττει και ευτελίζει τον τουρισμό

Ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας (AOCTA)  σε επιστολή του στην Υπουργό Τουρισμού κ. Ε. Κουντουρά αναφέρεται στη δραματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το νησί εξαιτίας συσσωρευμένων απορριμμάτων  και ζητά λύση πριν η δυσφήμιση βλάψει ανεπανόρθωτα τον κερκυραικό και ελληνικό τουρισμό.

Η επιστολή

Aξιότιμη Κυρία Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κέρκυρας εκφράζει την ανάγκη άμεσης παρέμβασής σας προκειμένου να βρεθεί λύση στο μέγιστο πρόβλημα των δεκάδων τόνων απορριμάτων που έχουν πλέον κυριεύσει το νησί μας. Η κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας είναι δραματική καθώς πέραν της σοβαρότατης απειλής της δημόσιας υγείας καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινές ακυρώσεις προγραμμάτων, επιστολές διαμαρτυρίας επισκεπτών μας, απαιτήσεις αποζημιώσεων πελατών μας και έντονη δυσφήμιση από όλα τα μέσα παγκοσμίως.

Δυσφήμιση που πλήττει και ευτελίζει όχι μόνο τον Κερκυραϊκό,αλλά τον Ελληνικό τουρισμό εν γένει. Μαζί με τους υπόλοιπους τουριστικούς , εμπορικούς και επιχειρηματικούς φορείς ,ο Σύνδεσμός μας απαιτεί την ΑΜΕΣΗ συνδρομή σας καθώς κάθε μέρα που περνά με κλειστό ΧΥΤΑ μας οδηγεί σε μη αναστρέψιμη καταστροφή με ανεπανόρθωτες συνέπειες σε όλους τους κλάδους της ζωής των Κερκυραίων. Αναμένουμε να πράξετε τα αυτονόητα και αυτά που είναι τα απαραίτητα για τον τόπο, την υγεία, την οικονομία μας και το μέλλον μας γενικότερα.