ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

«Best Ferrari» & «Best skoupidi»


 

«Best Ferrari» & «Best skoupidi»

Απίστευτη δήλωση του Περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτου την ώρα που τα βουνά των σκουπιδιών καίγονται το ένα μετά το άλλο και η κατάσταση βρίσκεται στο … κόκκινο. Ο ίδιος εκστασιάζεται από το κόκκινο της Ferrari και μιλάει για «δράσεις, που έχουν ως κύριο στόχο την αύξηση του ποιοτικού τουρισμού», την ώρα που η Κέρκυρα έχει γίνει διεθνώς ρεζίλι με τους τουρίστες να κυκλοφορούν με μάσκες και οι ακυρώσεις αφίξεων να είναι μια πραγματικότητα! Μάλλον αντί για το διαγωνισμό «Best Ferrari»θα πρέπει ο Περιφερειάρχης, μαζί με τη δημοτική αρχή και την κυβέρνηση να διοργανώσουν τον διαγωνισμό «Best skoupidi» μοιράζοντας και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς.

Την ώρα που η Κέρκυρα έχει μετατραπεί σε απέραντη χωματερή και καίγεται, αν μη τι άλλο η σιωπή θα ήταν «χρυσός» για τους τοπικοαυτοδιοικητικούς μας άρχοντες!


Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Περιφέρειας:

 

Τριάντα κατακόκκινες και κατάμαυρες Ferrari παρατάχθηκαν χθες το απόγευμα, στο κέντρο της πόλης, στον πεζόδρομο της Ευγενίου Βουλγάρεως, κεντρίζοντας όλα τα βλέμματα, ενώ αρκετοί είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν ακόμη και να καθίσουν στις θέσεις των πιο γρήγορων αυτοκινήτων στον κόσμο, που ήρθαν στην Κέρκυρα, μετά από πρωτοβουλία του δημοφιλούς Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων της Ιταλίας, των επαγγελματιών της Κέρκυρας, την υποστήριξη του Επιμελητήριου Κέρκυρας, της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Ο Περιφερειάρχης στηρίζοντας ενεργά, την όλη προσπάθεια, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους διοργανωτές και να προτείνει η συγκεκριμένη εκδήλωση να διεξαχθεί το επόμενο καλοκαίρι και σε άλλα νησιά του Ιονίου με αφετηρία την Κέρκυρα.

«Σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Κέρκυρας, στηρίζουμε όλες αυτές τις πρωτότυπες δράσεις, που έχουν ως κύριο στόχο την αύξηση του ποιοτικού τουρισμού, την προβολή του νησιού και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας. Ελπίζουμε πως το επόμενο καλοκαίρι θα καταφέρουμε το διαγωνισμό «Best Ferrari» να τον επεκτείνουμε και στα άλλα νησιά μας, γιατί και το θέαμα είναι μοναδικό, αλλά και τα οφέλη από τη συγκεκριμένη δράση πολλαπλά» ανέφερε ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θόδωρου Γαιλιατσάτου και του προέδρου του Club «Passione Rossa», Fabio Barone, παγκοσμίου φήμης οδηγό της Ferrari , νικητή δύο παγκόσμιων ρεκόρ ταχύτητας Guinness World Record.