ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Φιλαρμονική Εταιρεία: «Ποτέ η Κέρκυρα δεν ήταν έτσι. Ποτέ οι Κερκυραίοι δεν αγανάκτησαν περισσότερο»Φιλαρμονική Εταιρεία: «Ποτέ η Κέρκυρα δεν ήταν έτσι. Ποτέ οι Κερκυραίοι δεν αγανάκτησαν περισσότερο»


Σε μία επιστολή προς τον Δήμαρχο Κέρκυρας Κ. Νικολούζο, η Γενική συνέλευση της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας τονίζει τη «θλιβερή εικόνα της Κέρκυρας με τους σωρούς των σκουπιδιών παντού»

 Η επιστολή:
 «Οι θεμελιωτές της Φ.Ε.Κ. οι οποίοι παρέστησαν στη χθεσινή Γενική Συνέλευση, μας παρήγγειλαν να σας απευθύνουμε αυτό το γράμμα για να δηλώσουμε την έντονη δυσαρέσκειά τους και όλων των Κερκυραίων για τη θλιβερή εικόνα της Κέρκυρας με τους σωρούς των σκουπιδιών παντού, στα μάτια των χιλιάδων τουριστών που έρχονται στο νησί για τις καλοκαιρινές ους διακοπές. Αυτονόητο ότι εκτός αυτού, το θέμα συνιστά πραγματικό κίνδυνο υγείας για όλους.

Ποτέ η Κέρκυρα δεν ήταν έτσι. Ποτέ οι Κερκυραίοι δεν αγανάκτησαν περισσότερο για ένα δημοτικό πρόβλημα.

Κύριε δήμαρχε, εξετάστε μαζί με τη δημοτική σας ομάδα τι έχετε πράξει μέχρι σήμερα για ένα θέμα ορατό για τη δημοτική αρχή από την πρώτη ημέρα της θητείας της. Αν αμελήσατε, αδιαφορήσατε, εκτιμήσατε εσφαλμένα, περιμένατε πολιτική ή άλλη βοήθεια που δεν ήρθε ή ό,τι άλλο, ώστε να φθάσουμε στη σημερινή κατάσταση, αν σήμερα δεν έχετε πλέον δυνατότητα να κάμετε κάτι για την Κέρκυρα, μην αφήσετε τους συμπολίτες σας να σκεφτούν ότι επιπολαίως ζητήσατε να αναλάβετε την εξαιρετική τιμή να είστε ο πρώτος Δημότης αυτού του τόπου. Είστε συμπαθής, διατηρείστε τουλάχιστον την αξιοπρέπειά σας».