ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Δυο χρυσά από τη Σπυριδούλα Καρύδη και ένα από τον Σπύρο Δουκατέλη στο Πανελλήνιο Εφήβων/ΝεανίδωνΔυο χρυσά από τη Σπυριδούλα Καρύδη και ένα από τον Σπύρο Δουκατέλη στο Πανελλήνιο Εφήβων/Νεανίδων

Η Σπυριδούλα Καρύδηέχει γίνει … μανιώδης συλλέκτρια μεταλλίων. Δύο ακόμη χρυσά μετάλλια προσέθεσε στη συλλογή της (μήκος και τριπλούν), ενώ ο Σπύρος Δουκατέλης, επίσης του Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου, κρέμασε στο στήθος του το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. με χρόνο 21’99χρυσός ήταν κι ο Σπύρος Δουκατέλης στα 200μ.στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων.
Μεγάλη πρωταγωνίστρια για ακόμη μια φορά, πάντως, ήταν η Σπυριδούλα Καρύδη. Αφού, η άλτρια του ΚΓΣ κατέκτησε με άνεση το χρυσό μετάλλιο τόσο στο τριπλούν (12.82μ.), την πρώτη μέρα των αγώνων, όσο και στο μήκος την επόμενη με επίδοση 06.17μ.

Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό, πως στο τριπλούν, η Καρύδη πραγματοποίησε μια και… καλή προσπάθεια (με την οποία και κέρδισε) ούτως ώστε να μην καταπονηθεί περαιτέρω για τον τελικό του μήκος.

Από κει και πέρα, σπουδαία τα πήγε και ο Σπύρος Δουκατέλης. Αφού, ο νεαρός σπρίντερ κατέκτησε την κορυφή, την Κυριακή, στα 200 μέτρα, ενώ, την προηγούμενη μέρα, είχε αγγίξει το μετάλλιο στα 400μ., μένοντας τελικά στην τέταρτη θέση.

Στους αγώνες, ωστόσο, έλαβαν μέρος ακόμη τρεις αθλητές του ΚΓΣ. Ο Γ. Χαλικιάς που έφτασε μέχρι την πεντάδα στο επί κοντώ, ισοφαρίζοντας το ατομικό του ρεκόρ, η Αλ. Κασφίκη που έκανε ατομικά ρεκόρ στα 200 και στα 400 μ. (6η θέση), καθώς κι ο μικρός της παρέας, Στ. Σκορδίλης που δεν κατάφερε στο επί κοντώ, αφού έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες.