ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Αργυραδίτης ο Νίκος Πουλημένος!Αργυραδίτης ο Νίκος Πουλημένος!

Ο Νίκος Πουλημένος έχει αργυραδίτικη  ρίζα, αφού η μητέρα του Όλγα Καββαδία (Νικολάου) είναι Αργυραδίτισσα και το καλό είναι ότι δυο χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι μια πολύτιμη μονάδα για τον Κρόνο. Άρα η είδηση ότι θα συνεχίσει για τρίτη χρονιά είναι εξαιρετικά ευχάριστη.

Ο Νίκος που εντάχτηκε το 2016 στον Κρόνο ήταν και φέτος μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις. Παίζοντας σε περισσσότερα από 20 παιχνίδια είχε θετική συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και στην άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Γεννημένος με την … μπάλα, αφού πριν κλείσει τα 7 ήταν στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού που μετονομάστηκε σε Ορφέα ,στη συνέχεια για μια τετραετία περίπου στις Ακαδημίες της ΑΕ Καναλίων και από τα 16 του στον ΑΟ Κέρκυρα Κ20. Ο Νίκος είναι ένα πολύτιμο αμυντικό πολυεργαλείο, αφού παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας και χαρακτηρίζεται από το δυνατό του παιχνίδι. Ένας απροσπέλαστος αμυντικός που χρόνο με τον χρόνο εξελίσσεται.

Έτσι δεν μπορούσε να απουσιάσει από τον φετινό Κρόνο με τους υψηλούς στόχους. Η συμφωνία έκλεισε εύκολα και από τις δυο πλευρές με δεδομένο ότι εκτός από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, ο Νίκος ξεχωρίζει και για τον πολύ καλό χαρακτήρα του.

Η επίσημη ανακοίνωση:
Ο Πρόεδρος Γιάννης Καραϊσαρλής και το ΔΣ ανακοινώνουν  ότι ο ποδοσφαιριστής Νίκος Πουλημένος από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του Κρόνου την τελευταία διετία παραμένει στην ομάδα για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.
Ευχόμαστε στον Νίκο υγεία και κάθε επιτυχία στην προσωπική και οικογενειακή ζωή. Η φετινή χρονιά να είναι η χρονιά υλοποίησης των στόχων της ομάδας και επιτυχιών για τον ίδιο.

Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.


Δηλώσεις Νίκου Πουλημένου στο www.argyrades.gr


«Χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκα να ανανεώσω τη συνεργασία μου με τον Κρόνο. Φέτος είχαμε μια πετυχημένη πορεία πετυχαίνοντας τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Γ΄ Εθνική. Αυτή την επιτυχία την αφιερώνουμε στον πρόεδρο, τη Διοίκηση και τους φιλάθλους που μας βοήθησαν σημαντικά. Ο Κρόνος είναι μια μεγάλη οικογένεια με υπέροχους ανθρώπους και με έναν πρόεδρο που τον νιώθουμε σαν πατέρα μας, αφού μας βοηθάει και έχει διαμορφώσει ένα οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό που έχω συμπαίκτες έμπειρους και καταξιωμένους στο κερκυραϊκό και ελληνικό ποδόσφαιρο. Φέτος πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να παρουσιαστούμε πανίσχυροι στο γήπεδο για μια καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αντάξια της Ιστορίας της ομάδας μας».