ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Περήφανη - πληρωμένη απάντηση από Συλλόγους Λευκίμμης και Νότιας Κέρκυρας: «Το «αυγό του φιδιού» επωάζεται στον κόρφο εκείνων που πολιτεύονται με αυθαιρεσίες»Περήφανη - πληρωμένη απάντηση από Συλλόγους Λευκίμμης και Νότιας Κέρκυρας: «Το «αυγό του φιδιού» επωάζεται στον κόρφο εκείνων που πολιτεύονται με αυθαιρεσίες»

Η Λευκίμμη και η Νότια Κέρκυρα δεν μπορούν να ανέχονται τις ύβρεις, τις συκοφαντίες και τις απειλές των τοπικοαυτοδιοικητικών μας "αρχόντων". Έτσι ενωμένα και περήφανα επιστρέφουν «τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του περιφερειάρχη»  θυμίζοντας ότι «το «αυγό του φιδιού» επωάζεται στον κόρφο εκείνων που πολιτεύονται με αυθαιρεσίες και έχουν κάνει σημαία τους το «αποφασίζομεν» και «διατάσσομεν» με σκοπό να καταστρέψουν μία περιοχή».

Η ανακοίνωση που υπογράφουν 19 Σύλλογοι έχει ως εξής:

«Οι παρακάτω φορείς δηλώνουμε:

1. Είναι αυτονόητο ότι ως σωματεία συμβάλλουμε στην κοινωνική συνοχή, αφού απευθυνόμαστε στο σύνολο του πληθυσμού της περιοχής και μέλη μας είναι άτομα ενταγμένα σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και σε όλους πολιτικούς χώρους.
2. Σύμφωνα με τις καταστατικές αρχές μας, στόχος μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και σε αυτό το πλαίσιο υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα να ζούμε σε καθαρό περιβάλλον. Γι’ αυτό ακριβώς ως σωματεία και ως άτομα, μετέχουμε στο Κίνημα και στις συλλογικότητες που έχουν αναπτυχθεί ενάντια στην λειτουργία του ΧΥΤΑ Νότιας Κέρκυρας (αυτά που ο Περιφερειάρχης αποκαλεί «δήθεν» κίνημα και συλλογικότητες του «αέρα».
3. Επιστρέφουμε τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του περιφερειάρχη και του θυμίζουμε ότι το «αυγό του φιδιού» επωάζεται στον κόρφο εκείνων που πολιτεύονται με αυθαιρεσίες και έχουν κάνει σημαία τους το «αποφασίζομεν» και «διατάσσομεν» με σκοπό να καταστρέψουν μία περιοχή».
Την ανακοίνωση υπογράφουν οι παρακάτω φορείς:
Α.Σ. Πήγασος Νότιας Κέρκυρας
Αγροτικός Συνεταιρισμός Λευκίμμης
Αθλητική Ένωση Λευκίμμης
Αθλητικός Όμιλος Κεραυνός Δραγωτινών
Αθλητικός Όμιλος Κάβου
Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αναγέννηση Περιβολίου
Κυνηγετικός σύλλογος Νότιας Κέρκυρας
Μορφωτικός σύλλογος Δραγωτινών
Μουσική Καλλιτεχνική Ένωση Λευκιμμαίων
Μουσική Καλλιτεχνική Ένωση Περιβολίου
Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Λευκίμμης Αλεύχιμον
Πολιτιστικός Εξωραιστικός σύλλογος Κάβου
Πολιτιστικός σύλλογος Λευκίμμης Καντρίλιες ο Γαρουφαλιής
Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου Αγία Τριάδα
Πολιτιστικός σύλλογος Παλαιοχωρίου
Πολιτιστικός Χορευτικός Σύλλογος Βιταλάδων
Σύλλογος Ιδιοκτητών μπαρ και παροχής υπηρεσιών αναψυχής Κάβου
Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκίμμης
Χορευτικός Όμιλος Περιβολίου