ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Σύλλογος Τεμπλονίου – Επιτροπή Αγώνα: Ντροπή στον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο – Συνεχίζουμε τον αγώνα μας!Σύλλογος Τεμπλονίου – Επιτροπή Αγώνα: Ντροπή στον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο – Συνεχίζουμε τον αγώνα μας!

Ανακοίνωση – Καταγγελία του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμπλονίου και της Επιτοπής Αγώνα κατά του Δήμου, που έσυραν έναν συμπολίτη στα δικαστήρια, «για πράξεις για τις οποίες οι ίδιοι ευθύνονται και τις οποίες, πριν τέσσερα χρόνια (πριν ανέβουν στην εξουσία)  «επικροτούσαν». Με την ανακοίνσωσή τους στρέφονται κατά του αυταρχικού δρόμου που έχει ακολουθήσει η δημοτική αρχή οδηγώντας στην ποινικοποίηση των αγώνων.


Η ανακοίνωση

Την Πέμπτη 30 Μαϊου ολοκληρώθηκε η δίκη του συμπολίτη  και συναγωνιστή μας στον αγώνα του συλλόγου για την τήρηση της νομιμότητας στην χωματεήη (ΧΥΤΑ) Τεμπλονίου.

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος και οι κάτοικοι της περιοχής Τεμπλονίου νοιώθουν βαθιά απογοήτευση ως και ντροπή για τη δημοτική αρχή του τόπου, εξαιτίας των ενεργειών τους εναντίον πολιτών της Κέρκυρας, τους οποίους σύρουν κυριολεκτικά στις αίθουσες των δικαστηρίων κατηγορώντας τους για πράξεις για τις οποίες οι ίδιοι ευθύνονται και τις οποίες, πριν τέσσερα χρόνια ( πριν ανέβουν στην εξουσία) επικροτούσαν.

Παρόλο που τιμωρηθήκαμε για τις τρεις από τις έξι κατηγορίες (ποινή για την αντίδραση του συμπολίτη μας) που επωμιστήκαμε εξαιτίας του δημάρχου κ. Νικολούζου , του προέδρου του ΣΥΔΙΣΑ κ. Ασπιώτη και σχεδόν του μισού δημοτικού συμβουλίου, οι οποίοι ανέβηκαν στο Β κύτταρο του ΧΥΤΑ Τεμπλοίιου για να <<βρουν νόμιμο χώρο εναπόθεσης>> και να διαπιστώσουν αν το φορτηγό με τα σκουπίδια που είχαν μαζί τους <<σπινιάρει>>(λόγια του
δημάρχου στην απολογία του), ενώ στην πραγματικότητα σκοπό είχαν να εξωθήσουν τους κατοίκους σε όποιες πράξεις, αποτέλεσμα των οποίων θα ήταν το αυτόφωρο και η τιμωρία τους , βγήκαμε από την αίθουσα του δικαστηρίου υπερήφανοι και ευγνώμονες για τον τρόπο
αντιμετώπισης της δικαιοσύνης , στην αδικία και στην παρανομία που συνετελέσθη εκ μέρους του Δήμου τη συγκεκριμένη στιγμή. Θεωρούμε ότι , τέτοιες ενέργειες όπως αυτή του δημάρχου και του αντιδημάρχου καθαριότητας , θα έπρεπε να αποφεύγονται, ιδιαίτερα εναντίον ανθρώπων οι οποίοι χρόνια υποφέρουν εξαιτίας των δικών τους ανεύθυνων και επιπόλαιων αποφάσεων και ενεργειών και των ψευδών εκάστοτε υποσχέσεων.

Σε κάθε περίπτωση , ο δεκάχρονος και πλέον αγώνας μας θα συνεχιστεί και θα ενταθεί μέσα πάντα στα πλαίσια του νόμου και του δικαίου , ελπίζοντας ότι θα έχουμε τη δικαιοσύνη στο πλάι μας , στις προσπάθειες του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμπλονίου για την προστασία της υγείας των πολιτών και του περιβάλλοντος της Κέρκυρας.

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΜΠΛΟΝΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΜΕΣΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ