ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Πρωταγωνιστές Κρόνος και ΑΕ Λευκίμμης; Θολό τοπίο - Οι πιθανοί αντίπαλοιΠρωταγωνιστές Κρόνος και ΑΕ Λευκίμμης; Θολό τοπίο - Οι πιθανοί αντίπαλοι

Οι ενεχόμενες αναδιαρθρώσεις στη Superleague με 20 ομάδες διαμορφώνουν ένα ρευστό και θολό τοπίο και για τις άλλες κατηγορίες. Κανείς δεν ξέρει πώς θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Football League 2.

Το σίγουρο και ευχάριστο είναι ότι η Κέρκυρα θα έχει στη Football League 2 για πρώτη φορά δυο εκπροσώπους και μάλιστα από τον Νότο! Η ΑΕ Λευκίμμης που πανάξια εκπροσώπησε το νησί μας πέρυσι και ο πρωτοεμφανιζόμενος Κρόνος Αργυράδων θα εκπροσωπήσουν φέτος με πολλές προσδοκίες το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο κάνοντας περήφανους του Κερκυραίους φιλάθλους.

Αν και είναι νωρίς και οι δυο ομάδες έχουν κάθε λόγο να βάλουν ψηλά τον πήχη, αν και τα πράγματα στη Football League 2 είναι ζόρικα και οικονομικά και αγωνιστικά, αφού είναι πιθανόν οι μισές ομάδες κάθε ομίλου να υποβιβαστούν. Για αυτό θα πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις αποφασιστικά και σταθερά, χωρίς μεγάλα λόγια.

Αν πάρουμε υπόψη τα περσινά δεδομένα – που μπορεί να ανατραπούν – οι κερκυραϊκές ομάδες θα μετέχουν στον 3ο Όμιλο. Σε αυτό τον όμιλο με βάση τα περσινά δεδομένα μετέχουν: Τηλυκράτης, Νέος Αμφίλοχος, Μακεδονικός Φούφα, Ερμής Αμυνταίου, Θεσπρωτός και Δόξα Κρανούλας, καθώς και οι πρωταθλήτριες ομάδες των παρακάτω Ενώσεων:

ΕΠΣ Φλώρινας: Μελιτέας Μελίτης
ΕΠΣ Κοζανης: Μακεδονικός Σιάτιστας
ΕΠΣ Ηπείρου: Θρίαμβος Σερβιανών
ΕΠΣ Θεσπρωτίας: Σούλι Παραμυθιάς
ΕΠΣ Άρτας: ΑΟ Φλωριάδας
ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας: Αχέρων Καναλακίου,
ΕΠΣ Γρεβενών: Αεράτα
ΕΠΣΚ Αιτωλοακαρνανίας: Ναυπακτιακός Αστέρας
ΕΠΣ Καστοριάς: Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας.