ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Η δήλωση του Σπύρου Σαμοϊλη για τη συμμετοχή του στην αποψινή συναυλία: Εμείς Τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο ! – Το νέο τραγούδι για τον αγώνα ενάντια στον ΧΥΤΑΗ δήλωση του Σπύρου Σαμοϊλη για τη συμμετοχή του στην αποψινή συναυλία: Εμείς Τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο ! Το νέο τραγούδι για τον αγώνα ενάντια στον ΧΥΤΑ

Θα συμμετέχει τελικά ο μουσικοσυνθέτης Σπύρος Σαμοϊλης στη συναυλία διαμαρτυρίας που διοργανώνεται απόψε, Κυριακή 17 Ιουνίου στις 8 στο Γυμνάσιο Λευκίμμης, ενάντια στην χρήση του ΧΥΤΑ Λευκίμμης.

 

Τη συναυλία διοργανώνουν Εργατουπαλληλικά σωματεία, αγροτικοί σύλλογοι, το σωματείο αυτοαπασχολούμενων, ο Πολιτιστικός σύλλογος Λευκιμμιωτών Αττικής και άλλοι πολιτιστικοί, αθλητικοί και περιβαλλοντικοί φορείς.

Με σημερινή του δήλωση – ανάρτηση στο FACEBOOK ο Σπύρος Σαμοϊλης αναφέρει:
Λοιπόν..... Στη σημερινή συναυλία, θα πάω. Και θα πάω, επειδή είναι μια συναυλία ΕΝΑΝΤΙΑ στον παράνομο ΧΥΤΑ και ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕ - και ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ - να μη θέλουν, κάποιοι, να γίνει. Όλοι, κάνουμε, κοινό και ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ και έχω δηλώσει, ότι σε όποια, τέτοια εκδήλωση, θα είμαι ΠΑΡΩΝ. Όμως, λυπάμαι πάρα πολύ, για κάποιες απειλές, για κάψιμο αυτοκινήτων και άλλα, σε άτομα που θα ερχόταν στη συναυλία...... Αν, αυτό, δεν είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ, τότε, ποιο είναι ; Μακρυά από μένα ο διχασμός... Εμείς Τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο !

Το ΝΕΟ τραγούδι του Σπ. Σαμοΐλη, για το ΧΥΤΑ

Στο μεταξύ χρειάζεται να αναφερθούμε στο νέο τραγούδι  του μουσικοσυνθέτη για τον αγώνα ενάντια στον ΧΥΤΑ με τίτλο «Θ΄αντισταθώ».

Θ’ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ
στίχοι – μουσική: ΣΠ. ΣΑΜΟΪΛΗΣ
Θέλουνε και τη Λευκίμμη μας,
άλλη μια χωματερή τους.
Είναι δήμιοι του τόπου μας,
άδικο είναι και ντροπή τους.
Ρ
Θ’ αντισταθώ – θ’ αντισταθώ
κι ας με σταυρώσουν, σαν το Χριστό.
Για τη Λευκίμμη, θα πολεμήσουμε,
έχουμε δίκιο και θα νικήσουμε.
Είναι λάθος να επιμένετε
σ’ ένα έγκλημα μεγάλο.
Με τη βία, επεμβαίνετε.
Μέχρι εκεί, δεν πάει άλλο.
Ρ (το ίδιο )
Δε θ’ αφήσουμε, να κάνετε,
ένα δεύτερο Τεμπλόνι,
η ασχήμια και το μίσος σας,
την καρδιά μας ατσαλώνει.
Ρ (το ίδιο )
Θα μας βρείτε αντιμέτωπους!
είμαστε όλοι ενωμένοι.
Με αγώνα, θ’ απαντήσουμε!
είμαστε αποφασισμένοι.
Ρ (το ίδιο )