ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

Στην Κέρκυρα οι «κόκκινες καλλονές της Ιταλίας»


Στην Κέρκυρα οι «κόκκινες καλλονές της Ιταλίας»

Το δημοφιλές Ferrari club της Ιταλίας «passione rossa» είχε επιλέξει εδώ και αρκετούς μήνες το νησί της Κέρκυρας για τη διοργάνωση ενός εντυπωσιακού road show με τη συμμετοχή 27 πολυτελών αυτοκινήτων. Αυτό  το σπάνιο θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σε κεντρικά σημεία της πόλης του  νησιού εκατοντάδες τουρίστες αλλά και κερκυραίοι.

Η φεράρι για τους λάτρεις της αυτοκίνησης  δεν είναι ένα απλά ένα  αυτοκίνητο αλλά ένας πραγματικός μύθος. Αυτός ο μύθος ταξίδεψε έως την Κέρκυρα που αποτελεί έναν αγαπημένο τουριστικό προορισμό για τους Ιταλούς ενώ οι κόκκινες ιταλίδες καλλονές θα κάνουν ειδικές διαδρομές στην πόλη ενώ θα συμμετέχουν και σε διάφορες εκδηλώσεις που στόχο έχουν την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη του νησιού

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε ανακοίνωση της αναφέρει ότι στηρίζει τις  εκδηλώσεις του Club Passione Rossa της Ιταλίας, διεξάγονται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και παρέχει και υλική στήριξη στην φιλοξενία των μελών του Ferrari Club. Την εκδήλωση υποστηρίζει ακόμη το Επιμελητήριο Κέρκυρας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Τα υπέροχα αυτοκίνητα θα βρίσκονται στην Κέρκυρα και αύριο, στον πεζόδρομο της Ευγενίου Βουλγάρεως, με εκδηλώσεις, διαγωνισμούς και συμμετοχή του κόσμου, από τις 6μ.μ. και για τρεις περίπου ώρες. Εκεί θα βρεθεί και ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Θεόδωρος Γαλιατσάτος, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Club Ferrari Fabio Barone, θα λάβει μέρος  μαζί με τους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν και θα συζητήσει με τους διοργανωτές ιδέες και σκέψεις για το μέλλον της εκδήλωσης.

ΠΗΓΗ: ert.gr