ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Loading...

… Ανασχηματισμός στην Αναγέννηση Περιβολίου! – Β. Κουλούρης: «Να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία της Διοίκησης Γ. Νάου» – Γ. Νάος: «Συνεχίζουμε ενωμένοι…»


… Ανασχηματισμός στην Αναγέννηση Περιβολίου! – Β. Κουλούρης: «Να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία της Διοίκησης Γ. Νάου» – Γ. Νάος: «Συνεχίζουμε ενωμένοι…»

Μετά από μια τρίχρονη πετυχημένη θητεία στη θέση του προέδρου, ο Γ. Νάος αφήνει την προεδρία, αλλά παραμένει στο ΔΣ ως Γ. Γραμματέας. Ο … ανασχηματισμός φέρνει στην θέση του προέδρου τον Βασίλη Κουλούρη και ένα πολυμελές συμβούλιο για να μπορέσει η Αναγέννηση να είναι ακόμα πιο δυνατή την προσεχή σεζόν.
Στην Αναγέννηση ετοιμάζονται τις επόμενες μέρες να ανακοινώσουν το όνομα ενός εξαιρετικού προπονητή που έχει γράψει ξεχωριστή ιστορία στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο και θα βοηθήσει την Αναγέννηση να πάει ακόμα πιο ψηλά. Στόχος του Β. Κουλούρη και του νέου ΔΣ να παραμείνει ο κορμός της ομάδας και να πραγματοποιηθούν σπουδαίες μεταγραφές  που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα.


Αναλυτικά, το νέο ΔΣ της Αναγέννησης έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Κουλούρης Βασίλειος
Αντιπρόεδρος Α': Χειμαριώτης Βασίλειος
Αντιπρόεδρος Β': Φωτεινός Γεώργιος
Γεν.Γραμματέας: Νάος Γεώργιος
Ταμίας: Μίαρης Ελευθέριος
Γεν. Αρχηγός Α': Μίτσουλης Σπυρίδων
Γεν. Αρχηγός Β': Μίαρης Αλέξανδρος
Υπεύθυνος ακαδημίας: Νάος Γεώργιος
Φροντιστής Α': Μίαρης Προκόπιος
Φροντιστής Β': Κουλούρης Σπυρίδων
Υπεύθυνος τύπου: Μίαρης Ιωάννης
Μέλη: Κουλούρης Αλέξανδρος, Μίαρης Ιωάννης, Κουλούρης Φιλ. Σπυρίδων, Μίαρης Γεώργιος

Β. Κουλούρης: Να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία της Διοίκησης Γ. Νάου

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο www.argyrades.gr ο πρόεδρος Β. Κουλούρης αναφέρει:
«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον απερχόμενο πρόεδρο Γ. Νάο και όλα τα μέλη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Όλοι μαζί, ενωμένοι θέλουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των μελών και να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία της Διοίκησης Γ. Νάου. Μια τρίχρονη πορεία που είχε ως αποτέλεσμα την επιστροφή της Αναγέννησης στην Α1 και την άνετη παραμονή της τα δυο τελευταία χρόνια αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο. Επιπλέον η Διοίκηση Γ. Νάου παρουσίασε σημαντικό έργο με το στέγαστρο και γενικότερα με τον εξωραϊσμό του γηπέδου μας.
Η σημερινή Διοίκηση με πνεύμα ενότητας πρέπει να συνεχίσει αυτή την πορεία για να έχει η ομάδα μια πολύ καλή πορεία και να φτάσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσουμε τον νέο προπονητή που είναι καταξιωμένος στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο και στη συνέχεια θα επιδιώξουμε να κρατήσουμε τον βασικό κορμό των ποδοσφαιριστών της ομάδας και να τον ενισχύσουμε με μεταγραφές. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και ελπίζουμε στη συμπαράσταση των φιλάθλων μας για να πετύχουμε του στόχους μας»

Γ. Νάος: «Ενωμένοι συνεχίζουμε…»

Ο Γ. Νάος που τρία χρόνια από τη θέση του προέδρου πρόσφερε πάρα πολλά και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι στο Περιβόλι, συνεχίζει από τη θέση του Γ. Γραμματέα. Σε αποκλειστικές δηλώσεις στο www.argyrades.gr αναφέρει:
«Δε χρειάζονται πολλά λόγια. Συνεχίζουμε ενωμένοι και συσπειρωμένοι για να είναι η επόμενη σεζόν ακόμα καλύτερη για την ομάδα μας. Όλοι μαζί στηρίζουμε τον Βασίλη Κουλούρη ως πρόεδρο για να πετύχουμε τους στόχους μας!»